Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

03Crew X Kuosi, Asa & Band / JXO / Tapani Kansalainen / J Kvalia

tapahtuma päättyi

03Crew X Kuosi, Asa & Band / JXO / Tapani Kansalainen / J Kvalia

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

12 Marras 2016 21:00 - 13 Marras 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

03Crew X Kuosi
12.11.2016 - Yo-talo
#03Crew #limitededition #rare

Lajinsa kovimmat kohtaavat kun 03Crew aloittaa yhteistyön Kuosin kanssa. Lauantaina 12.11 julkaistaan ensimmäiset 03Crew x Kuosi vaatteet. Vaatteita tullaan tekemään erittäin #rare eriä. Kannattaa tulla mestoilla niin pääsee ekana käsiksi näihin kuteisiin.

03Crewin tapaan line-upissa ei ole tingitty. Asa saapuu mestoille bändinsä kanssa, jonka livevedot ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Mukana myös JxO eli Jere x Ode ja Tapani Kansalainen. Illan erikoisuutena nähdään J Kvalian vetämät Open Mic sessarit. Mikin varteen pääsee tulemalla mestoille!!! Osallistujille drinkkilippuja ja kovimmalle 03FEST-liput!

Asa & Band
JxO
Tapani Kansalainen
J Kvalia (OPEN MIC)

Liput ennakkoon 13,80e ja ovelta 15e!
Cartel Storesta hintaan 10e. Tasaraha.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Yo-talo, Kauppakatu 10, 33210 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.