Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

13.10. Emancipator Ensemble (US), Kuudes Linja, HKI

tapahtuma päättyi

13.10. Emancipator Ensemble (US), Kuudes Linja, HKI

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

13 Loka 2016 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Helmikuussa Nosturissa vakuuttanut Emancipator palaa Suomeen. Tällä kertaa elektronisen tunnelmoinnin mestari, orlandolainen Douglas Appling, esiintyy Emancipator Ensemblen kanssa. Kyseessä on nelihenkinen bändi, joka saapuu nyt ensimmäistä kertaa Eurooppaan. Yhdysvalloissa Emancipator Ensemble on esiintynyt suurilla festivaaleilla ja klubeilla. Luvassa on noin puolitoistatuntinen katsaus bändin tuotantoon Ensemblen kera.

Emancipator julkaisi neljännen kokopitkän albuminsa Seven Seas syyskuussa 2015. Emancipatorin musiikissa yhdistyvät eteeriset melodiat, pehmeät samplet ja koukuttavat rytmit hyvin persoonallisella tavalla.

Illan aikataulu:

20.00 Ovet
20.30 Poketto Naifu
22.00 Emancipator Ensemble

Ennakkoliput:

http://www.tiketti.fi/Emancipator-Ensemble-USA-Kuudes-Linja-Helsinki-lippuja/40960

www.emancipatormusic.com
www.facebook.com/emancipatormusic
soundcloud.com/emancipator
emancipator.bandcamp.com
www.youtube.com/user/locirecords

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.