Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

3/6 Evelina + Vilma Alina / Tavastia Urban Fridays

tapahtuma päättyi

3/6 Evelina + Vilma Alina / Tavastia Urban Fridays

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

03 Kesä 2016 23:30 - 04 Kesä 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tavastian Urban Fridays ylpeänä esittää:

Vilma Alina (s. 1993) nousi julkisuuteen YouTube-videoklipillä. Hän versioi videolla Robinin ja Anssi Kelan biisejä potpurissa loopperin päälle. Anssi Kela jakoi videon, ja Robin värväsi Vilma Alinan bändiinsä kosketinsoittajaksi. Laulajan omat singlet 'Hullut asuu Kallios', 'Tulevaisuuden lupauksii' ja 'Juha88' ovat menestyneet hienosti. Viimemainittu on ansainnut platinaa striimikerroillaan.

Evelina (s. 1995) on MGI:n tuottama urbaani naisartisti. Hän on noussut ykköseksi (#1) Suomen Spotifyssa singlellään 'Sireenit', saanut tuplaplatinaa edellisestä singlestään 'Honey' feat. Mikael Gabriel ja featannut Asteen, Brädin, Cheekin, JVG:n ja Robinin biiseissä. Jopa Nicki Minaj tietää kuka hän on.

He ovat Tulevaisuuden lupauksii.

DJ Selecta Andor
Showtime 00:30
Liput 10€/12€
Ikäraja 18v.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.