Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

6k Lauantaietkot 12.11-17.12

tapahtuma päättyi

6k Lauantaietkot 12.11-17.12

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

17 Joulu 2016 18:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

LAUANTAIETKOT = 6k & Tavastian Lauantaidisko
6 Lauantaita putkeen marras- sekä joulukuussa!

6k Food Market ja Tavastian Lauantaidisko yhdistivät voimansa tuodakseen teille stadin viihtyisimmät lauantai-illan etkoilut marras- sekä joulukuussa!

Etkoilla yhdistyy Helsingin maukkain street food -valikoima, modernit ja viihtyisät puitteet sekä tietenkin paras musa by Lauantaidisko DJs.

LAUANTAI
KLO 18:30 - 21:30
ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY

12.11. Skenikswee
19.11. Erkko
26.11. Harvest
03.12. Skenikswee
10.12. Harvest
17.12. Erkko

Jos et ole jo tutustunut Kampin siisteimpään ravintolakonseptiin, niin nyt on mainio aika paeta kylmyyttä, tulla hengailemaan porukalla ja nauttimaan safkasta ja bissestä kynttilänvalossa!

_____________________________________________________

6k - 6 RAVINTOLAA, 6 KOKEMUSTA, 1 PAIKKA

Kimchi Wagon
Tervetuloa tutustumaan aasialaisen keittiön sykkivään väriloistoon, taianomaisiin raaka-aineisiin, tuoksuihin, sekä ennen kaikkea eksoottisiin, salaperäisellä tavalla koukuttaviin makuihin!

Street Gastro
Reiluja, herkullisia premium-sandwicheja suomalaisen katuruokakulttuurin pioneereilta. Viisi rehellisen kokoista leipää, kaksi lisuketta ja tykötarpeet. Leivät saat halutessasi salaattina.

Fisu & Ranet
Perinteisen kaavan mukaiset, aidot ja autenttiset fish and chipsit. Valmistettu laadukkaista raaka-aineista – selkeää tekemistä, tinkimätöntä ammattitaitoa ja ekologisuutta kunnioittaen.

Oatz
Herkullinen voi olla myös terveellistä, ja ammattitaidolla valmistettu kasvisruoka voi olla todella maukasta ja ravitsevaa. Katuruokailun uusi ulottuvuus ei jätä nälkäiseksi – tai kylmäksi – ketään.

Mad Wok
Kiinalaisen ruokakulttuurin parhaat palat – kerätty maan eri osista, yhdistetty luovasti ja rohkeasti. Aitojen makujen tasapainoista harmoniaa, ensimmäisestä suupalasta viimeiseen.

BBQ On Wheels
Maailman parasta ei saa hetkessä, mutta päättäväisyys vie huimankin vision maaliin. Alusta asti itse suunniteltuja, herkällä otteella valmistettuja hampurilaisia. Maine on klassinen, eikä syyttä.

Menut näet tästä:
http://www.6k-foodmarket.fi

LAUANTAIDISKO

Syyskuussa 2009 käynnistynyt huippusuosittu Tavastian Lauantaidisko tarjoaa kaupungin parhaat dj-vetoiset pop/rock/indie-tanssit joka lauantai keikkojen jälkeen aina aamuneljään saakka.

Riehakkaasta menosta vastaavat dj:t Erkko, Harvest, Johannes Kostaja, Skenikswee ja Mini. Laaja musiikkilinja painottuu tanssittavaan pop-, rock- ja indiemusiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin.

Tavastian Lauantaidisko:
http://tavastiaklubi.fi/fi_FI/klubit/lauantaidisko/
http://facebook.com/TavastianLauantaidisko/

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

6k, Kampin Keskus / Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.