Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

80s Rock Party: The AOR Band + Hardrocks unplugged

tapahtuma päättyi

80s Rock Party: The AOR Band + Hardrocks unplugged

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

21 Touko 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Toukokuun kasaribileissä kuullaan livenä kevyempää melodista hienoutta, kun The AOR Band päräyttää kaksi setillistä hienointa aikuisrokkia 1980-luvulta. Käsittelyn saavat mm. seuraavien artistien biisit: Toto, Mr. Mister, Journey, Bon Jovi, Billy Idol, Survivor, Talk Talk, Yes.

Laulaja Sampsa Astalan luotsaamassa bändissä on kitaran varressa stand up -koomikkonakin tunnettu Jack Björklund.

Illan aloittaa Hardrocks-yhtyeen unplugged-versio niin ikään tulkinnoilla tutuista kasaribiiseistä: Anna Vihonen - laulu, Erkka Korhonen - kitara, Luca Gargano - kitara ja laulu.

20:00 ovet auki
21:00 Hardrocks unplugged
22:00 The AOR Band, 1. setti
23:15 The AOR Band, 2. setti
24:00 Rockdisco goes 80’s

Enn. alk. 11,50€, ovelta 12€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 9,50€, ovelta 10€

Toppaukset olkapäihin, kajalit silmiin, lakat tukkaan ja Rocksin kasaribileisiin!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.