Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Acid Runs, Flippipuisto, God Given Ass & Häiriköt Bäkkärissä!

tapahtuma päättyi

Acid Runs, Flippipuisto, God Given Ass & Häiriköt Bäkkärissä!

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

12 Marras 2016 21:00 - 13 Marras 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Lauantaina 12.11. Bar Bäkkärissä nähdään neljän bändin verran punkkia, rockia ja tanakkaa meininkiä. Illan ohjelmasta vastaavat Acid Runs, Flippipuisto, Häiriköt sekä yli vuoden hiljaiseloa pitänyt God Given Ass, joka tekee paluun lavoille uudistuneella kokoonpanolla. Kyseisenä iltana ensi-iltansa saa myös Flippipuiston tulevalta debyyttiseiskalta lohkaistu musiikkivideo "Silloin kun sä olet kotona". Tiskiltä saa viinaa rahaa vasten, joten tule mestoille joraamaan ja pitämään hauskaa!

ACID RUNS
FLIPPIPUISTO
GOD GIVEN ASS
HÄIRIKÖT

Liput 7 euroa, ovet klo 21.00

Soitot:
22.00 Acid Runs
22.45 God Given Ass
23.30 Flippipuisto
00.15 Häiriköt

Tapahtumapaikka

Bar Bäkkäri, Pohjoinen Rautatiekatu 21, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.