Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Aki Rissanen trio

tapahtuma päättyi

Aki Rissanen trio

Alkaen EUR 7.00

Sijainti

Päivämäärä

17 Syys 2016 21:00 - 18 Syys 2016 00:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Aki Rissanen on jo pitkään kuulunut eturivin suomalaisiin jazzpianisteihin. Rissanen keikkailee Oulussa trionsa kanssa viime maaliskuussa julkaistun Amorandom-albuminsa tiimoilta. Amorandom on trion ensimmäinen julkaisu maineikkaalla brittiläisellä levy-yhtiöllä Edition Recordsilla, joka on julkaissut viime vuosina myös mm. Verneri Pohjola Quartetin sekä Oddarrangin tuoreimmat albumit.

Rissasen vetämässä triossa soittavat miehen itsensä lisäksi suomijazzin kärkikomppipari, basisti Antti Lötjönen ja rumpali Teppo Mäkynen. Viisi albumia omalla nimellä aiemmin julkaissut Rissanen tekee Amorandomilla merkittävän kansainvälisen debyyttinsä. Amorandom-levyn musiikin Rissanen sävelsi alunperin Tuula Leinosen ja Antti Peränteen samannimiseen animaatioelokuvaan, mutta musiikki on hioutunut vuosien varrella huippuunsa ja nyt on vuorossa puhtaasti audiomateriaalia sisältävä albumi sekä albumin julkistukseen liittyviä esiintymisiä.

Aki Rissanen, piano / Teppo Mäkynen, rummut / Antti Lötjönen, kontrabasso

Tapahtumapaikka

Tuba - Food and Lounge, Mannenkatu, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.