skip to main content
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

ALE Ry: Mors Subita, I Am Your God, Syphonvision @ Monde, Roveniami

tapahtuma päättyi

ALE Ry: Mors Subita, I Am Your God, Syphonvision @ Monde, Roveniami

Alkaen EUR 12.00

Sijainti

Päivämäärä

09 Joulu 2023 21:00 - 10 Joulu 2023 01:30

Kuvaus

Oululainen metallisuuruus MORS SUBITA saapuu Rovaniemen Mondelle 9.12 osana viidennen 'Origin Of Fire' albumin julkaisukiertuettaan! Lauteiden lämmittelystä vastaa paikallinen nouseva metallirykmentti I AM YOUR GOD sekä SYPHONVISION!

Tapahtuma on K-18 ja tapahtuman alkoholin anniskelusta vastaa Pub Punapippuri

Ovet 21:00
Showtime 21:20


Järjestäjä

2010 perustettu elävän musiikin yhdistys Rovaniemellä. Tarkoituksena rikastuttaa Rovaniemen kulttuuritarjontaa musiikkitapahtumilla, sekä tarjota aloitteleville paikallisille bändeille mahdollisuus esiintyä yhdistyksen tapahtumissa.

Tapahtumapaikka

Monitoritalo Monde, Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.