skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

ALE Ry: Suotana, Hate World Hero, Angst Rodback @ Monde, Rovaniemi

tapahtuma päättyi

ALE Ry: Suotana, Hate World Hero, Angst Rodback @ Monde, Rovaniemi

Alkaen EUR 12.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Helmi 2024 21:00 - 25 Helmi 2024 02:00

Kuvaus

ALE Ry järjestää juuri Aasiasta palanneelle Suotanalle kotikaupungin keikan, minkä tarkoituksena on kerätä bändille varoja ennen huhtikuussa tulevaa Euroopan kiertuetta Finntrollin kanssa! Lauteita tulee lämmittelee niin ikään paikalliset Hate World Hero sekä Angst Rodback! Tule siis ja tue Rovaniemeläistä musiikkia sekä sen vientiä maailmalle!

Liput ennakkoon 12€ ja ovelta 15€.

Ovet 21:00
Showtime 21:30

Järjestäjä

2010 perustettu elävän musiikin yhdistys Rovaniemellä. Tarkoituksena rikastuttaa Rovaniemen kulttuuritarjontaa musiikkitapahtumilla, sekä tarjota aloitteleville paikallisille bändeille mahdollisuus esiintyä yhdistyksen tapahtumissa.

Tapahtumapaikka

Monitoritalo Monde, Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.