Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

ALMA, Tavastia, Helsinki 30.12.

tapahtuma päättyi

ALMA, Tavastia, Helsinki 30.12.

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

30 Joulu 2016 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Valtavaan suosioon noussut popartisti ALMA tekee ensimmäisen oman klubikeikkansa vuoden viimeisenä perjantaina 30. joulukuuta Helsingin Tavastialla. Keikan lipunmyynti käynnistyy maanantaina 31. lokakuuta Tiketissä.

KEIKKA:
Pe 30.12.2016 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin ma 31.10.2016 klo 9
Palvelumaksuineen 22,50 euroa Tiketistä

Keikalla juhlistetaan ALMA:n uskomatonta menestysvuotta 2016. Tavastia-klubin keikka on ALMA:lle unelmien täyttymys. ALMA:lta on saatu tänään kuulla myös uutta musiikkia: uunituore EP sisältää kaksi ennenjulkaisematonta singleä, ”Dye My Hair” ja ”Knock”, sekä kansainväliseksi megahitiksi nousseen debyyttisinglen ”Karma”.

Vasta 20-vuotias laulaja-lauluntekijä on saanut runsaasti huomiota ympäri maailmaa omaperäisellä musiikillaan ja ALMA onkin kiinnitetty mm. ensi vuoden maaliskuussa järjestettävälle SXSW -festivaalille Yhdysvaltoihin. Huippu-DJ Felix Jaehnin kanssa tehty sinkku ”Bonfire” on pysytellyt Saksan virallisella listalla jo 10 viikkoa ja kerännyt Spotifyssa tähän mennessä yli 51 miljoonaa kuuntelukertaa. ALMA:n omaa debyyttialbumia odotetaan julkaistavaksi ensi vuoden puolella. Ennen joulukuista keikkaa ALMA nähdään vielä lämmittelemässä tanskalaislaulaja MØ:tä loppuunmyydyssä The Circuksessa perjantaina 4.marraskuuta.

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.