Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Amerikkalainen unelma / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2023

tapahtuma päättyi

Amerikkalainen unelma / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2023

Alkaen EUR 26.00

Sijainti

Päivämäärä

19 Heinä 2023 20:00 - 21:15

Kuvaus

Essi Höglund, viulu
Elina Viitasaari, viulu
Hanna Hohti, alttoviulu
Sofie Spanget
, sello
Hannu Alasaarela, piano
Maija Väisänen
, piano

Amy Beach: Dreaming op. 15/3 (1892) 

Rebecca Clarke: Dumka (1941) 

Sergei Rahmaninov: Preludi gis-molli op. 32/12 (1903) 

Sergei Rahmaninov: Preludi D-duuri op. 23/4 (1903) 

Sergei Rahmaninov: Preludi c-molli op. 23/7 (1903) 

Gustav Mahler: Pianokvartetto a-molli (1876) 

Amy Beach: Pianokvintetto fis-molli op. 67 (1909) 

Dramaattisia kliimakseja ja syvällistä filosofista pohdintaa hehkuva Amy Beachin pianokvintetto oli aikanaan juhlittu sensaatio kaikkialla, missä säveltäjä teostaan soitti. Sitten teos hävisi kuuluvilta, eikä sen nuotteja edes ollut saatavilla nuottikaupoissa vuosikymmeniin. Nyt Villa Salmenrannassa ollaan ajan hermolla, kun tämä arkistojen kätköistä löytynyt romantiikan musiikin helmi säihkyy jälleen kaikessa loistossaan Suomen eturivin muusikkojen energisenä tulkintana.

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.