Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Apassionata 2017, Unelmien valkokangas, Hartwall Arena

tapahtuma päättyi

Apassionata 2017, Unelmien valkokangas, Hartwall Arena

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

04 Helmi 2017 11:30 - 05 Helmi 2017 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

EUROOPAN SUOSITUIN HEVOSSHOW APASSIONATA VALTAA HARTWALL ARENAN HELMIKUUSSA

ESITYKSET:
Apassionata – Unelmien valkokangas
Helsinki, Hartwall Arena

La 4.2.2017 klo 13 (ovet 11.30)
La 4.2.2017 klo 18 (ovet klo 17)
Su 5.2.2017 klo 13 (ovet klo 11.30)
Su 5.2.2017 klo 17 (ovet klo 16)

LIPUT:
Myyntiin ma 29.8. klo 9 Lippupisteessä

Alakatsomot:
palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 74,50 euroa ja lapset 12v. asti 44,50 euroa

Yläkatsomot:
palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 64,50 euroa ja lapset 12v. asti 39,50 euroa

Tallikierroksen sisältävät VIP-paketit Events Clubista: www.eventsclub.fi

Euroopan suosituin hevosshow Apassionata saapuu ensi vuonna jälleen Suomeen uuden ”Unelmien valkokangas” -esityksensä myötä. Ratsastaja- ja hevostaituruutta yli 50 hevosen voimin, tanssin taikaa sekä upeaa pukuloistoa ihaillaan Hartwall Arenalla neljässä esityksessä lauantaista sunnuntaihin 4.-5. helmikuuta. Lipunmyynti esityksiin käynnistyy maanantaina 29. elokuuta Lippupisteessä.

Apassionata kerää vuosittain yli puoli miljoonaa katsojaa ympäri Eurooppaa. Apassionatasta on muodostunut sadoilletuhansille jo vuosittainen perinne, ja lisäksi show tavoittaa vuosi toisensa jälkeen yhä enemmän uusia ihailijoita niin hevosharrastajien kuin perheiden parista. Suomessa Apassionataa saapuu katsomaan vuosittain yli 20 000 ihmistä.

Uudessa Apassionata-show’ssa ”Unelmien valkokangas” tehdään aikamatka liikkuvan kuvan historiaan aina viime vuosisadalta television viihteelliseen vallankumoukseen asti. Katsojia odottaa visuaalinen ja tunteikas ilotulitus – luvassa on huipputason ratsastustaidetta, upeita lavastuksia vaikuttavin valoefektein, näyttäviä esiintymisasuja, mukaansatempaava musiikkia ja taidokkaita tanssinumeroita. ”Unelmien valkokangas” -kiertue käynnistyy lokakuussa Saksasta ja matkaa Euroopan suurkaupungeissa aina vuoden 2017 kesäkuuhun saakka.

www.apassionata.com
www.livenation.fi

Tapahtumapaikka

Hartwall Arena, Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.