Artman - M.A.Numminen & Arttu Seppänen duo

16 Helmi 2018 21:00 - 23:00

Voimala 1889, Kasarmintie 1, 90100 Oulu

ARTMAN
MAN & ART – ROCK JA RUNOUS
M.A.Nummisen Rock ja runous -show yhdessä Arttu Seppäsen alias DJ This Charming Manin kanssa on hyvin poikkeuksellinen hänen normaaleihin keikkoihinsa verrattuna.

MAN & Art -ohjelmassa M.A.Numminen esittää 2000-luvun rockrunouttaan. Tosin mukana on muutama vanha undergroundtekstI 1960-luvun lopulta muistuttamassa siitä, että rankkaa tekstittelyä on harrastettu aikaisemminkin. Yksi kansainvälistäkin menestystä saavuttanut rockruno on DÄGÄ DÄGÄ, jota MAN-mies on vuosikymmeniä esittänyt myös ruotsiksi,saksaksi ja englanniksi. 2000-luvun runoista VIIHDEKÄYTTÄJÄ ottaa outoa kantaa ihmisten vapaa-ajan viettämiseen. Muutama laulukin on mukana, esimerkiksi ÄLÄ PERÄÄNNY!, joka edustaa ohjelmiston krautrock-osuutta.

Arttu Seppäseen Numminen tutustui vuonna 2016 Jyväskylässä, javiime syksynä miehet tekivät kaksi loppuunmyytyä esiintymistä Artun elektronisen koneiston (mm. samplerit, syntetisaattorit,
levysoittimet, trumpetti) säestäessä M.A.:n lausuntaa ja laulua. Seppänen on kiertänyt dj:nä ympäri Suomea ja työskentelee myösjournalistina.

ARTMAN on kahden sukupolven kohtaaminen, josta versoaa omintakeinen fuusio ja matka läpi triphopin, kokeellisen elektronisen musiikin, rockin ja improvisaation.

Liput : 15€/ 17€

General Admission

Ei saatavilla