Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

ATOMIFEST laskeutuu Yo-talolle!

tapahtuma päättyi

ATOMIFEST laskeutuu Yo-talolle!

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

15 Huhti 2016 21:00 - 17 Huhti 2016 00:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Atomifest laskeutuu 15.-16.4.2016 Yo-talolle!

Perjantai 15.4

Atomirotta niittää mainetta ja kerää kuuntelijoita. Odotettavissa on uutta materiaalia helmikuussa ilmestyneeltä albumilta ”Atomirotta II”. Suosittu live-yhtye yhdistää punk-ja rap- energian tavalla, joka on saanut aikaiseksi pienimuotoisen kansainvaelluksen.

Suomalaista ska-rytmiä illan tarjontaan tuo Voimaryhmä [official]]]. Ryhmä yhdistää hauskanpidon, letkeän elämänasenteen, poliittisen kannanoton ja ajoittaisen keskisormen nostamisen vähintäänkin viihdyttävällä tavalla.

Hämeenlinnasta 2010 ensiaskeleensa ottanut punk-yhtye Rikoslaki sävyttää perjantai-iltaa punk-henkisellä live-setillään. Yhtyeen kappaleissa korvia hivelee mukava lisä rock´n roll -kitarariffejä.

Perjantai-illan käynnistää tamperelainen naisfunktrio XES.

AIKATAULUT:

00.00 Atomirotta
facebook.com/atomirotta
23.00 Voimaryhmä
tinyurl.com/voimaryhma
22.00 Rikoslaki
facebook.com/Rikoslaki
21.15 XES
facebook.com/xestacy
/// Ovet 21.00

//////////////////////////////

Lauantai 16.4

Atomirotta jatkaa lauantaina siitä, mihin perjantaina jäi. Viikonlopun aikana tarjoutuukin mahdollisuus nauttia laajalla skaalalla yhtyeen uudesta ja vanhemmasta materiaalista.

Tampereen Pispalasta Pystyyn Kuolleet Hipit on kulttimaineeseen noussut punk-ryhmä kerää ilta toisensa perään yleisönsä Yo-talolle. Punk-energian diggaajat, rahoille on luvassa vastinetta.

Jo vuonna 1998 Tulenkantajissa debytoinut suomiräpin elävä legenda Hannibal ei juuri esittelyjä kaipaa. Mies on ollut mukana niin yhdessä, toisessa kuin kolmannessakin projektissa. Hannibal tuottaa vuodesta toiseen funkahtavaa rap-lyriikkaa, josta pohjolan murre ei ole onneksi kokonaan unohtunut.

Suomiräpin konekivääri R-Syke Official on kiistämättä ”sairaan nopea”. Yli seitsemänsataa tavua minuutissa ampuva räppäri on omanlaisensa ilmiö, joka jättää katsojalleen suun auki.

AIKATAULUT:

00.00 Atomirotta
facebook.com/atomirotta
23.15 Hannibal
facebook.com/PystyynKuolleetHipit
22.45 Pystyynkuolleet Hipit
facebook.com/JokuRotiRecords
22.15 R-Syke
tinyurl.com/zsuktox
/// Ovet klo 22.00

ENNAKKOLIPUT: 1PVÄ PE 15€, LA 15€ 2PVÄ 23,5€

1 PVÄ PE http://www.yo-talo.com/product_details.php?p=1303
1 PVÄ LA http://www.yo-talo.com/product_details.php?p=1304
2 PVÄ PE + LA http://www.tiketti.fi/ATOMIFEST-Yo-talo-Tampere-lippuja/37356

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Yo-talo, Kauppakatu 10, 33210 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.