tapahtuma päättyi

Atteson Pilkki Open

EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

29 Maalis 2020 06:00 - 18:00

Kuvaus

Atteson Pilkki Open on uusi, valtakunnallinen etäpilkkikilpailu.

Tänä keväänä useita vuosittain järjestämiämme pilkkikilpailuja on jouduttu perumaan vallitsevien, poikkeuksellisten olosuhteiden ja kokoontumisten rajoittamisen vuoksi. Pilkki Open on Atteson Fishingin tuore kisakonsepti, jossa pilkitään yksittäisen kisakeskuksen ja rajatun jääalueen sijaan kaikkialla Suomessa, omilla lähikalavesillä.

Pilkin Openin järjestämisen myötä emme kannusta matkustamiseen tai joukkokokoontumisiin, vaan luonnossa liikkumiseen ja kotimaisen kalan pilkkimiseen oman lähivesistönsä jäällä, yksin tai perheenjäsenten kanssa. Atteson Pilkki Open on hyvän mielen tapahtuma, johon osallistujilta edellytetään reilun pelin henkeä ja turvallista liikkumista jäillä. Sosiaalisen ja interaktiivisen kisasta tekee kalatapahtumista ja kisatunnelmista raportoiminen sosiaalisen median avulla, kuvien ja videoiden lähettämistä hyödyntäen.

Seuraa ilmoittelua Facebook-tapahtumassa

Voit halutessasi liittyä myös Atteson PilkkiOpen WhatsApp ryhmään

HUOM! Mikäli sinulla ei ole mahdollista käyttää luotto- tai debet-korttia maksamiseen, laita meille viestiä contact@pilkkiopen.fi, niin järjestetään osallistuminen.

Järjestäjä

Atteson fishing tarjoaa opastettuja kalastusmatkoja ja matkailupalveluja Oulussa ja Rokua Geoparkin alueella. Meillä on myös kaksi hyvin varusteltua ympärivuoden asuttavaa mökkiä Rokualla Kirvesjärven rannalla.

Atteson tapahtumatuotanto tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa luonnossa, vuokrata maastopyöriä ja Fat-bikeja, lumikenkiä, sup-lautoja tai kanootteja isollekin ryhmälle. Aktiivisen päivän jälkeen syödään hyvin ja saunotaan!

Tapahtumapaikka

Kaikki jääalueet, Koko Suomi

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.