skip to main content
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Bear's Trail -elokuvan ensi-ilta

tapahtuma päättyi

Bear's Trail -elokuvan ensi-ilta

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

28 Marras 2023 19:30 - 21:00

Kuvaus

Tule juhlistamaan talven alkua yhdessä kanssamme ja koe Bear’s Trail niin elokuvan kuin livekonsertti esityksen muodossa, tiistaina 28.11.2023 Y-Northilla Rovaniemellä.

Mitä:
Bear’s Trail on Flatlightin tuottama lyhytelokuva lumisurffiseikkailusta Karhunkierroksen jylhässä erämaassa Ruka-Kuusamon alueella. Ainutlaatuinen retki sisältää upeita maisemia, ensilaskuja ja lujaa tahtoa Pohjolan talven vaativissa olosuhteissa.

livekonsetti:
Elokuvan maalailevan äänimaailman luonut JP Koivisto säestää esityksen paikan päällä, joten luvassa on ainutkertainen elokuvaelämys.

Näytöksessä ovat paikalla laskijat Jan Leutola, Eppu Puominen ja Matti Kinnunen sekä elokuvan kuvausryhmä.

Aikataulu
: Ovet aukeavat klo 19:30 ja ohjelma alkaa klo 20:00, kesto noin 45 minuuttia.
Saapuminen
: Suosittelemme saapumaan paikalle jalan,  pyörällä tai yhteiskyydillä.
Pysäköinti:
 Auton voi jättää Aittatien varrelle, parkkipaikkoja rajoitetusti.
Sisäänkäynti:
takapihan kautta, seuraa opasteita.

Tapahtumapaikka

Y-North, Aittatie 3, 96320 Rovaniemi

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.