Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Beartooth USA, Vanna USA & Trash Boat UK 24.11., Nosturi

tapahtuma päättyi

Beartooth USA, Vanna USA & Trash Boat UK 24.11., Nosturi

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Marras 2016 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

METALCOREN KÄRKINIMI BEARTOOTH KONSERTOI NOSTURISSA
To 24.11.2016 Helsinki, Nosturi + Vanna (US), Trash Boat (UK)

Yhdysvaltojen suosituimpiin metalcore-yhtyeisiin lukeutuva Beartooth palaa Suomeen. Yhtye konsertoi torstaina 24. marraskuuta Nosturissa. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Yhdysvaltojen parhaiten myyviin metalcore-yhtyeisiin lukeutuva Beartooth julkaisi kesäkuussa US Billboard 10 -listalle heti nousseen toisen kokopitkän albuminsa ”Aggressive” (Red Bull Records). Beartoothin johtohahmon Caleb Shomon henkilökohtaisista haasteista – masennuksesta ja ahdistuksesta – alkunsa saanut yhtye on julkaissut aikaisemmin ”Sick”-EP:n vuonna 2013 ja ”Disgusting”-albumin vuonna 2014. Monilahjakas Shomo vastasi ”Disgusting”-levyn vokaaleista ja kaikista instrumenteista itse. Karismaattinen multi-instrumentalisti Caleb Shomo aloitti muusikon uransa vain 15-vuotiaana electrocore-yhtye Attack Attack!:n kosketinsoittajana.

Illan avausartisteina nähdään brittiläinen pop-punk-yhtye Trash Boat ja yhdysvaltalainen post-hardcore-kokoonpano Vanna, joka julkaisi heinäkuussa kuudennen kokopitkän studioalbuminsa ”All Hell”. Yleisön aktiivisesti mukaanottavista ja energisistä live-esiintymisistä tunnetut yhtyeet takaavat hikisen illanvieton Nosturissa.

LIPUT:
- ennakkoon Ticketmasterista alk. 17,5 EUR
-> www.ticketmaster.fi/event/186577
- ovelta 18 EUR

https://www.facebook.com/BEARTOOTHband/?fref=ts
http://elmu.fi/
www.fullsteam.fi

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.