Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Benjamin & Younghearted Nosturilla la 3.12.

tapahtuma päättyi

Benjamin & Younghearted Nosturilla la 3.12.

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

03 Joulu 2016 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

SOMESENTAATIO JA POPTAIVAAN UUSI VALOPILKKU BENJAMIN NOSTURILLE JOULUKUUSSA

Benjamin ampaisi Instagramin kautta tähtiin vuonna 2012. Tämä oli vasta alkusoittoa, sillä 2014 hän solmi levytyssopimuksen Warnerin kanssa ja debyyttialbumi näki päivänvalon juuri kesän korvilla, kuluvan vuoden huhtikuussa. Nyt poptaivaan uusi valloittaja saapuu Nosturille lauantaina 3.12. Benjaminin tunnetuimpia hittejä ovat ensimmäinen sinkku ”Unbreakable” sekä uudelta albumiltaan tehokkaassa soitossa ollut ”Underdogs”. Mikäli tähti ei ole osunut tutkaan Instagramissa tai radion soittolistalta, niin parhaillaan hänet voi bongata MTV3 tv-kanavan ”Tähdet, tähdet” -ohjelmasta.

Samaisella keikalla nähdään illan aluksi herttainen pop-trio Younghearted, joka omien sanojensa mukaan kuulostaa siltä, miltä sadevesi ja toivo maistuvat. Keikka on sallittu ja salista löytyy rajattu anniskelualue. Liput alkaen. 14,50€.


Liput keikalle ovat myynnissä Ticketmasterissa 2.11. klo 10:00 alkaen.


La 3.12.2016 @ Nosturi, Helsinki
BENJAMIN
YOUNGHEARTED
Ovet klo 18:00, S/K18
Liput 14,50/ 15,00€ Ticketmasterista
www.elmu.fi


Showtimes:
Younghearted klo 18:30
Benjamin klo 19:30

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.