Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Bishop Nehru (USA), Vinttikoira - 16.9.2016 - Kuudes Linja

tapahtuma päättyi

Bishop Nehru (USA), Vinttikoira - 16.9.2016 - Kuudes Linja

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

16 Syys 2016 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

BISHOP NEHRU (USA) ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN KEIKALLE!

LIPUT NYT ENNAKKOON ALK. 11,50 € / OVELTA 12,00 €!!
www.tiketti.fi/tapahtuma/40379

Perjantaina 16.9.2016 @ Kuudes Linja
+ Support: Vinttikoira + Loasteeze

New Yorkista maailmalle ponnistava, vasta 19-vuotias tuottaja-räppäri Bishop Nehru saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Rap-lupaus nähdään Helsingin Kuudennella Linjalla 16. syyskuuta. 13-vuotiaana musiikin tekemisen aloittanut Bishop Nehru julkaisi ensimmäiset mixtapensa 'Nehruvia' ja 'StrictlyFLOWz' vuonna 2013. Muista julkaisuista mainittakoon kehuja keränneet, vuonna 2014 julkaistu yhteisalbumi 'NehruvianDoom' legendaarisen hiphop-artisti MF Doomin kanssa ja viime vuoden puolella julkaistu debyytti-EP 'Nehruvia: The Nehruvian EP'. Debyyttialbumi on tarkoitus julkaista vuoden 2016 puolella ja sen tuottaa legendaarinen räppäri Nas.

Räppäri itse sanoo ottavansa vaikutteita artisteilta kuten Michael Jackson, Nas, 2Pac, MF DOOM ja Wu-Tang Clan. Lyhyessä ajassa todella kovan maineen niittänyt Bishop Nehru tunnetaan myös todella energisistä live-esiintymisistään.


www.facebook.com/BishopNehru
https://soundcloud.com/bishopnehru
www.facebook.com/fullsteamfamily
www.tiketti.fi
http://www.fullsteam.fi/


LISÄTIEDOT:
Tino Pirttioja (tino@fullsteam.fi)

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.