Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Clutch The Circuksessa 10.8.2016

tapahtuma päättyi

Clutch The Circuksessa 10.8.2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Elo 2016 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

STONERIN SANANSAATTAJA CLUTCH KLUBIKEIKALLE SUOMEEN

KEIKKA:
Clutch (US)
Support Jesus Chrüsler Supercar (SWE)
Ke 10.8.2016 The Circus, Helsinki
K-18

Ovet 19:00
20:00 -20:30 Jesus Chrüsler Supercar
21:00 Clutch

LIPUT:
Myyntiin ke 17.2. klo 9
Palvelumaksuineen 29,50 euroa Ticketmasterista

Amerikkalainen Clutch saapuu klubikeikalle Suomeen kesällä. Hiljattain huippuarvosteluja keränneen ”Psychic Warfare” –albumin julkaissut blues rock –bändi nähdään Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 10. elokuuta. Keikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 17. helmikuuta Ticketmasterissa. Illan avaa ruotsalaisbändi Jesus Chrüsler Supercar.

Ärhäkkää metallipainotteista rockia soittavan Clutchin musiikin pohjana on juureva blues, funkilla ja punkilla maustettuna. Vuonna 1991 Yhdysvaltain Marylandissa perustettu bändi onkin tunnettu genrerajojen rikkomisesta ja venyttämisestä. Clutchin yhdestoista pitkäsoitto ”Psychic Warfare” julkaistiin lokakuussa 2015 ja albumi on ehtinyt kerätä ylistäviä arvosteluja ympäri maailman.

Clutchin edellinen julkaisu ”Earth Rocker” julkaistiin maaliskuussa 2013. Levy päätyi kärkisijoille niin Billboardin kuin iTunesinkin listoilla, sai Metal Hammer UK:n ”Album of the Year 2013” –palkinnon ja keräsi huippuarvosteluja eri musiikkijulkaisujen arvosteluissa. Clutch on tuttu näky niin klubeilla kuin festareilla, ja minimalistista kaavaa noudattavista keikoista on muodostunut käsite. Uuden albumin myötä voi todeta Clutch on suositumpi kuin koskaan.

Tapahtumapaikka

The Circus, Salomonkatu 1-3, Narinkkatori, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.