Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Cosmo Jones Beat Machine, The Brats & The Country Dark

tapahtuma päättyi

Cosmo Jones Beat Machine, The Brats & The Country Dark

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

30 Syys 2016 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

30.9. Helsinki, Lepakkomies
Cosmo Jones Beat Machine + The Brats + The Country Dark + DJ Savolainen saarnamies
Liput: 8€ ( vain ovelta)
Ovet: 21.00, showtime 21.45

Ylistetyn Skunkadelicatess-levyn julkaissut tundraboogieyhtye Cosmo Jones Beat Machine palaa pienen tauon jälkeen Helsinkiin. Yhtye pikku hiljaa kasailee materiaalia uudelle levylleen ja huhutaan, että studioon olisi matka, mutta ei kai sitä nyt mihinkään kiire oli. Boogieta ja rokkia ensin masinaan, perse heilumaan ja kohti hautuumaata. Sen jälkeen mietitään vaikkapa raha-asioita, säätä tai studiohommia.

Illan ikämiesosastolla nähdään ilahduttava paluu rock´´rollin vaaralliseen ja alati pahamaineiseen maailmaan. Kuopion stoogesit eli The Brats tekee tehokkaan mutta näyttävän paluun takaisin kehiin ja soittelee muutaman keikan Suomessa. Kiehtovaa keekoilua ja teeskentelemätöntä rock´n´rollin voimaa. Tämä yhtye paahtaa nykyiset ns. "rocktähdet" takaisin äidin rintamaidon pariin.

Ja jos haluatte savolaista kieroutta ja perverssiyttä tuuban täydeltä, varokaa mitä haluatte, sillä niin ikään Kuopiosta saapuva The Country Dark antaa teille suoraan isän kädestä paljaille kannikoille niin raikaa. Takaamme pintaverenkierrossa tapahtuvan tervehdyttävän muutoksen, posket alkavat punoittaa, jortikka jöpöttää ja nännit nöpöttää. Jos pidät murhaavista rock´n´roll ralleista, pornahtavasta kantrista ja rujosta roskarokista, niin äläpä jää yksin kotiin kähmimään hikisiä nivusiasi, vaan tule paikalle. Takaamme sinulle koko rahalla kinkkistä huvia, etkä takuulla jää yksin. Kohtalotovereitasi tulee olemaan paikalla useita.

https://www.facebook.com/cosmojonesbeatmachine
http://www.cosmojonesbeatmachine.fi/

https://www.facebook.com/TheCountryDark

https://www.facebook.com/The-Brats-Finland-1730647303885607/

Tapahtumapaikka

Lepakkomies Baari, Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.