Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

DENA (GER), Suad + DJ Enfant Terrible, Kuudes Linja pe 18.11.

tapahtuma päättyi

DENA (GER), Suad + DJ Enfant Terrible, Kuudes Linja pe 18.11.

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

18 Marras 2016 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

BERLIINILÄISRÄPPÄRI DENA KONSERTOI KUUDENNELLA LINJALLA
Pe 18.11.2016 Helsinki, Kuudes Linja +Suad, DJ Enfant Terrible

Syyskuussa ”Trust”-EP:n julkaissut Dena (GER) saapuu klubikeikalle Suomeen. Suomalaistuottaja Jonas Verwijnen kanssa työskentelevä berliiniläisräppäri konsertoi Helsingin Kuudennella Linjalla perjantaina 18. marraskuuta.

Bulgarialaissyntyinen mutta Berliinissä vaikuttava Dena sai mukavasti pontta omalle uralleen vierailtuaan norjalaisen Kings of Convenience -yhtyeestä tunnetun Erlend Øyen The Whitest Boy Alive -kokoonpanon albumeilla. Denan ensimmäisiä soolosinglejä, vuonna 2012 julkaistua ”Boyfriend”-kappaletta ja vuonna 2013 julkaistua ”Cash, Diamond Rings, Swimming Pools" -kappaletta, on verrattu karismaattisten naisartistien kuten Lorden ja M.I.A.:n tuotantoon. Debyytti-EP:nsä ”Flash” Dena julkaisi vuonna 2014.

Tuoreimmalla neljän kappaleen ”Trust”-EP:llä artisti laulaa aikaisempaa tuotantoaan enemmän ja soundimaailma on muokkaantunut R&B:n ja funkin suuntaan. Julkaisun tuottajina toimivat Jonas Verwijnenin lisäksi myös newyorkilainen Andrew Rapaso. Bulgarialainen aksentti ja omintakeinen flow ovat muodostuneet vahvoista live-esiintymisistään tunnetun artistin tuotemerkeiksi.

Illan avaa kovassa nosteessa oleva Suad ja levymusiikista vastaa DJ Enfant Terrible.

LIPUT:
- ennakkoon alk. 15 EUR
- ovelta 16 EUR

www.tiketti.fi/Dena-GER-Kuudes-Linja-Helsinki-lippuja/42726

www.facebook.com/denafromtheblock
www.facebook.com/SuadMusic12
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
FULLSTEAM
- Feniks Willamo (feniks@fullsteam.fi)

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.