Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Dept. jatkot & jatkojen jatkot

tapahtuma päättyi

Dept. jatkot & jatkojen jatkot

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

23 Heinä 2016 22:00 - 24 Heinä 2016 09:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Perinteikkään Open Water risteilyn jatkot ja jatkojen jatkot.

Kuudes Linja 22 – 04
Mirage Man LIVE (showtime 00:30)
Poly Sone
Viktor
Matti Vilho

Stidilä 04 – aamu
Denzel
DJ Aleksi
J.Lindroos
+ ehkä vieraita

Risteilyn rannekkeella Kuudennen Linjan ovesta sisään veloituksetta. Väliovi on auki Kaikuun sekä sisältä että Kuistisen läpi. Kaikussa on erittäin mukavaa discoa ja Kutosella mennään vähän lujempaa. Lippu Kutoselle ilman ranneketta 10€.

Stidilä on after hours klubi Kaikun alla. Olohuonemainen ja ihanan sympaattinen aikakone, jolla pääsee hetkeksi muualle. Vain alkoholittomia tarjolla, auki aamuun asti – lippu 14€, risteilyn rannekkeella sekä Kaikun ja Kutosen leimalla puoleen hintaan (7€). Stidilän ovipolitiikan mukaisesti sekoilijat suoraan kotiin. Jus' luv till the morning.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.