Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Dope: Sat 19.11. Kuudes Linja

tapahtuma päättyi

Dope: Sat 19.11. Kuudes Linja

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

19 Marras 2016 23:00 - 20 Marras 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Lumet tuli ja kesä meni, mutta DOPE HKI on ja pysyy. Marraskuussa Kutosella nähdään kotijoukkueen avausketju sekä Kööpenhaminan yön uusi prinssi Marty Smart.

Kallion yötön yö ei petä tälläkään kertaa, vaan koko ilta tulee kumisevia bassoja, pulputtavia synasoundeja, kovinta grimeä, fresheintä räppiä, hävyttömimpiä remixejä sekä totta kai trappia.

Tällä kertaa on tuplana syytä juhlaan, sillä Beamhill täyttää samana päivänä kunniotettavat 30 vuotta. Katumuodin erikoisliike lahjoittaa Dope HKI:n ystäville yhden 100€ lahjakortin, jonka arvonnassa olet mukana osallistumalla tähän tapahtumaan. Tämän lisäksi arvotaan 5kpl avecillisia sisäänpääsyjä. Vapaalippuja himoavien kannattaa kuunnella myös Dope HKI -ohjelma Bassoradiosta lauantaina ennen iltaa klo 18-20!

Ovet auki klo 23, ekan tunnin femmalla sisään. Puolen yön jälkeen sitten puolet enemmän.

► DOPE 19.11. KUUDES LINJA

MARTY SMART (CPH, DEN)
DOUBLE M
NOAH KIN
SLANG
TBOY

http://www.facebook.com/dopehki
http://www.soundcloud.com/dopehki
http://www.mixcloud.com/dopehki

| KUUDES LINJA |
Kaikukatu 4
Helsinki

SAT
19.11.2016
23-04
10€ (5€ before 00.00)

► FWD CLUB MUSIC

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.