Elämän ja kuoleman rajalla - seminaari

Elämän ja kuoleman rajalla - seminaari

Alkaen EUR 25.00

Sijainti

Päivämäärä

29 Loka 2023 12:00 - 16:00

Kuvaus

Elämän ja kuoleman rajalla - seminaari

OHJELMA

11:30   OVET AUKI

12:00   WEERA ELINA

13:30   KAHVI/TEE+PIIRAKKA

14:00   PAULI LIIKALA

15:30   LOPPUSANAT

16:00   SEMINAARI PÄÄTTYY

KUOLEMANRAJAKOKEMUS ELÄMÄÄ MUUTTAVANA KOKEMUKSENA - Weera Elina

Luennollaan Weera Elina kertoo omista henkilökohtaisista kuolemanrajakokemuksistaan sekä siitä, miten nämä kokemukset ovat vaikuttaneet hänen maailmankuvaansa ja elämäänsä. Weera on kokenut henkilökohtaisesti kaksi kuolemanrajakokemusta (near death experience). Näiden kokemusten avulla hän oppi elämän salaisuudet ja kyvyn nauttia elämästä tässä hetkessä. Lisäksi kuolemanrajakokemukset opettivat hänelle kykyä olla parempi äiti ja ihminen.

Buddhalaisissa teksteissä kuolemanrajakokemuksen opeista on kirjoitettu jo vuosisatoja, ja tarinat ihmisten kokemuksista ovat hyvin samankaltaisia. Weera kykenee vertaamaan omia kokemuksiaan alan kirjallisuudessa esitettyihin ihmisten kokemuksiin. Kahden kuolemanrajakokemuksen jälkeen Weera on oppinut jakamaan elämää muuttavaa tietoisuutta, myötätuntoa ja rakkautta, jota kokemuksista on jäänyt jaettavaksi. Ei ole kuolemaa, on vain loputonta energian transformaatiota ja virtauksessa oppimista.

Weera Elina

Weera elina on kokenut henkilökohtaisesti kaksi kuolemanrajakokemusta, joilla on ollut hänen elämäänsä muuttava vaikutus. Weera on perehtynyt laajasti ihmisen hyvinvointiin liittyviin seikkoihin, hän on biohakkeri, hypnoterapeutti ja kosmetologi sekä kahden lapsen äiti.

JÄLLEENSYNTYMÄ – Pauli Liikala

Mitä sielulle tapahtuu kuoleman jälkeen? Jatkuuko elämä toisessa ulottuvuudessa ja syntyykö sielu myöhemmin uudelleen toiseen kehoon? Pauli Liikala kertoo esitelmässään, miten hän kiinnostui jälleensyntymästä ja mitkä kirjat ovat olleet keskeisiä hänen tutkimusmatkallaan. Lisäksi Pauli kertoo myös, millaisia ensikokemuksia hänellä on ollut regressioterapiasta ja selvänäköisten henkilöiden näkemistä omista entisistä elämistään. Pauli kertoo myös, miten hän on löytänyt selvänäkijöiden avulla kokonaisen Suomeen jälleensyntyneen apassiheimon jäseniä ja perustanut sitä varten oman Facebook-ryhmän. Tarina jatkuu siitä, miten hänen omat näkijän kyvyt ovat kehittyneet ja miten ne ovat auttaneet häntä löytämään sadoittain entisten elämieni tuttuja ja perustamaan heitä varten oman Facebook-ryhmän. Se johti puolestaan Paulin kykyyn tunnistaa myös henkilöitä, joilla on edellisiä elämiä muualla kuin maapallolla ja heille tarkoitetun ryhmän perustamiseen Facebookissa.

Pauli Liikala

Pauli Liikala on pitkän linjan henkisen tien kulkija. Hän toimii yrittäjänä omistamassaan Oivaltamispalvelut Oy:ssä, jossa hän tarjoaa Elämänpolun valmennusta. Hän soveltaa valmennuksessa elintapalääketiedettä, positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta sekä pitkäaikaista henkilökohtaista kokemusta ja näkemystä henkisestä kehityksestä. Pauli on kirjoittanut viisi kirjaa, jotka liittyvät henkiseen kasvuu ja tehnyt noin 160 Paulin pakeilla haastatteluohjelmaa, joita on katsottu yli miljoona kertaa. Lisäksi Pauli on toiminut eri organisaatioiden hallituksessa, kuten Luontaishoitoalan Foorumi Ry, Rajatiedon yhteistyö ry. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

https://www.oivaltamispalvelut.fi/


Järjestäjä

Kuopion Elämänopisto Ry on vuodesta 1992 toiminut kohtauspaikkana ihmisille, jotka etsivät sielullisia ja henkisiä kykyjään.

Tapahtumapaikka

Kuopion Steinerkoulu, Asemakatu 3, 70100 Kuopio

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.

Suositellut tapahtumat
Shortcuts