Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

ELMU KIDS

tapahtuma päättyi

ELMU KIDS

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

13 Helmi 2016 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

ELMU KIDS TARJOAA VIIHDETTÄ JA YHDESSÄOLON ILOA LAPSIPERHEILLE NOSTURILLA

ELMU ry tarjoaa jatkossa lapsiperheille elämyksiä ja yhteistä kiireetöntä aikaa. Elmu Kids starttaa helmikuussa tarjoten iloa koko perheelle.

Muuminperheen lauluretki aloitti ELMU ry:n järjestämien lastentapahtumien sarjan Nosturissa viime vuoden lopussa. Elmu Kids –ohjelmakokonaisuus tarjoaa keväästä 2016 alkaen lapsiperheille kiireetöntä yhteistä aikaa hauskan ohjelman siivittämänä, sillä lapsiystävällinen ja laadukas brunssi on nyt mahdollista nauttia Elmun Baarissa, joka sijaitsee Nosturin alakerrassa.


Kevään ohjelma:

13.2. Mimi ja Kuku
- ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 29€ / 15€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2 + 2) 75 €

19.3. Nukketeatteri Niveltämö : Siivetön ystävä
- Ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 27 €/ 15 € (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 70 €

9.4. Kengurumeininki juhlakonsertti
- Ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 31€/ 18€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 80 €
- Konserttilippu 10 €/ 8 €
- Perhelippu ( 2+2) 28 €

21.5 Tatu ja Patu pihalla
- Ovet 12
- Show & Brunssi 31€/ 18€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 85 €
- Konserttilippu 13 €/ 10 €
- Perhelippu ( 2+2) 32 €


Mimi ja Kuku
Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi&Kukun:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.
Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), kolme studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.
www.mimijakuku.fi

Nukketeatteri Niveltämö : Siivetön ystävä

Terhi Tuomikon sooloesitys on suunnattu päiväkoti-ikäisille ja alakoulun 1.-2. luokkalaisille.
Esityksen kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen. Esitys pohtii satuhahmojen avulla erilaisuutta, vieraan pelkoa ja ennakkoluuloja tuntematonta kohtaan. Esityksen tavoite on herättää keskustelua ennakkoluuloista ja asenteista erilaisia ihmisiä kohtaan. Kannattaako jättää tutustumatta, jos toinen on erinäköinen? Tarvitseeko erilaista pelätä? Voiko pienikin kyseenalaistaa ennakkoluulot?

Esityksen päähenkilöä, Aili-keijua, on aina varoiteltu siivettömistä, arvaamattomista otuksista, ”joista ei koskaan tiedä”. Eräänä päivänä yksinäinen Aili tutustuu toiseen yksinäiseen, peikkoon nimeltä Kukkuu, joka on kuitenkin siivetön. Karistettuaan omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa Aili ystävystyy peikon kanssa, mutta kuinka asiaan suhtautuu Ailin äiti, jota myös on lapsesta asti varoiteltu siivettömistä?

Nukeilla näytteleminen, käsikirjoitus, nuket ja lavastus:Terhi Tuomikko, Nukketeatteri Niveltämö
Ohjaus: Kaisa Nuuttila, Nukketeatteri Niveltämö
Musiikit: Lasse Hukka

Kengurumeininki

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, on perustettu 1996 ja yhtye viettää siis jo 20-vuotisjuhlaa. Kuluneena aikana bändi on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan jo lähes 3000 keikalla ympäri maata . Hulvatonta meininkiä on tallennettu viidelle levylle, kolmelle myyntivideolle ja tietysti Kenguruiden omaan TV-sarjaan, Kenguruveturiin. Ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla esittäen toiminnallisia konserttejaan mm. päiväkodeissa, kouluilla, festareilla & yritystilaisuuksissa.
Bändin lisäksi lavalla vilistävät useat ystävykset. Kengurun lisäksi voi törmätä vaikkapa aarretta etsivään Kapteeni Koukkuun. Intiaanipäällikkö Heiluva Hammas voi opettaa lapsille sadetanssin salat.
Tyylilajiltaan Kengurumeininki on rokkia, ja jotta soppa olisi riittävän mausteista, hämmennetään sekaan kaikkea mahdollista aina metallista jazziin.

www.kengurumeininki.fi

Tatu ja Patu Pihalla

Outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä.
Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen?

Nyt kaikki kävyt ja risut mukaan sekä lumiukkoa rakentamaan Outolan poikien mukana. Linnateatterin musiikilla ja takuuvarmoilla outouksilla lastattu esitys lähtee liikkeelle ja saapuu kaikkialle, missä piha leikkijäänsä odottaa. Ja koska varusteet ne leikkijän tekevät, on Tatun ja Patun erityisen ihailun kohteena leikkimisen todellisen ammattilaisen nerokas asustekokonaisuus – kurapuku. Kunhan sen vain saa ensin päälle…

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomat, kummallisesti käyttäytyvät veljekset riemastuttavat tällä kertaa Nosturissa. Esitys kestää n. 40 minuuttia, sopii katsottavaksi kurahousuikäisistä ylöspäin ja voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen mennä sotkemaan itsensä mutaan, hiekkaan, veteen ja lumeen. Eli olemaan täysin pihalla!

Esitystä suositellaan yli 2-vuotiaille lapsille.

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki: Kari Mäkiranta
Valot ja äänet: Marko Korkeaniemi
Tarpeisto: Riitta Tapio
Maskit ja kampaukset: Minna Pilvinen
Puvustus: Anniina Kuula ja Tiina Valkama

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.