skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

ELMU Matkailu - Wacken Open Air -matka 2017

tapahtuma päättyi

ELMU Matkailu - Wacken Open Air -matka 2017

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

30 Heinä 2017 16:15 - 08 Elo 2017 00:00

Kuvaus

WACKEN OPEN AIR 2017

Lähde mukaan 2017 WACKEN OPEN AIR hevi- ja metallifestarille Saksaan su 30.7 / ma 31.7 klo 15.15 - ma 7.8.2017 klo 23!

ILMOITTAUMISET 2017 MATKALLE ALKOI JO 9.8.2016! PAIKKOJA VAPAANA!

Meidän kautta takuuvarmasti aidot Wacken Open Air festariliput ! Elmu ry on Wacken Open Air festarin virallinen yhteistyökumppani Suomessa ( väärennettyjä Wacken festarilippuja paljon nettimyynneissä, väärennökset paljastuvat viimeistään festarin portilla) ! Huom! meillä Wacken festarilippuja rajoitetusti .

LISÄTIETOA WACKEN OPEN AIR FESTARISTA

Wacken Open Air Saksassa sijaitsee noin 1,5 tunnin matkan päässä Hampurista. Wackenista on vuosien saatossa tullut Euroopan suurin metalli ja heavy festivaali, vuoden parhaalla metallitapahtumalla on päivittäin noin 75000 "Metalli diggaria". Wacken Open Air festaria ei voi mitenkään verrata Suomen festareihin (jotka Wackenin jälkeen tuntuvat aika takapajuisilta) niin järjestelyiden, yleisön viihtyvyyden ja esiintyjien suhteen! Festarilla myös paljon oheistapahtumia mm. Mad Max tyylinen Wasteland Warriors joka iltaisella tulishowlla, Metall Market, Beergarden, uima-allasbileet, grillausta , Wackinger Village, Viking Village, Bullhead City, wrestling jne. Lisäksi Wackenissa hintataso on hyvin kohtuullinen saksalaiseen tapaan! Festareilla on joka lavalla huippuäänentoisto ja lisäksi ulkoilmalavalla äänentoisto on paljon parempi kuin monissa halleissa tai areenoilla! Olut (siideri/viini..) tuoppi kädessä pääsee lavan eteen eli ei mitään suomalaisia anniskelurajoja! Leirintäalueella osa alueittain useita kauppoja, suihkuja, wc ym. palveluja (mm. jääpaloja ja kylmää olutta).
(Mukaan matkalle myös omalla festarilipulla, lipun hinta vähennetään matkan hinnasta)

Emme myy Wacken festarilippuja erikseen!

HINNAT

2017 WACKEN MATKAN HINTA VAHVISTUNUT !

Huom! Muista ilmoittaa haluatko leirintäaluelle tai hotelli majoitukseen!

TELTTAMATKA
(lähtö su 30.7.2017 ) 580:- E4-hytissä , matkan hinta sisältää : Wacken Open Air 2017 festarilippu (4-päiv all inn), leirintä festarialueella, kaikki laivaliput (Turku-Tukholma, Helsingborg-Helsingöre, Rödby-Puttgarden ja toistepäin takastullessa) ruotsinlaivoilla myös hyttipaikat B4-hengen hytissä menossa ja paluussa, sekä bussikuljetus Helsingistä Wacken Open Air festarialueelle ja takaisin (sama bussi käytössä koko matkan ajan). (Lisämaksusta ruotsinlaivat myös 2-hengen hytillä) ! Matkan voi maksaa neljässä osassa (ensimmäinen osa 90:- ja loput 2017). Elmulla oma leiri Elmu matkalaisille festarialueella! VAPAITA PAIKKOJA

HUOM! MAHDOLLISUUS LÄHTEÄ TELTTAMATKALLE MYÖS MA 31.7 JOLLOIN MATKAN HINTA 570:-

Ilmoittautuminen matkalle myös täältä (jonka jälkeen saat matkan tarkemmat tiedot sähköpostilla)

MUISTA ILMOITTAA MILLE MATKALLE HALUAT JA LÄHTÖPÄIVÄ!

HOTELLIMATKA
(lähtö ma 31.7.2017) 849:-/HLÖ E4-hytissä, vapaita paikkoja , matka hotellimajoituksella 2-hengen huoneessa, 5 yötä (ti-su) aamiaisella, Wacken Open Air 2017 festarilipulla (4-päiv. all inn), edestakaisella bussimatkalla Saksaan ja ruotsinlaivan liput meno ja paluu 4-hengen hyteissä, Ruotsi-Tanska-Saksa menopaluu lauttaliput.(Lisämaksusta ruotsinlaivat myös 2-hengen hytillä). Matkan voi maksaa neljässä osassa (ensimmäinen osa 90.- ja loput 2017). Muista ilmoittaa ilmoittautuessasi hotellimajoituksesta ja huonetoverin nimi. VAPAITA PAIKKOJA: enään 3kpl 2-hengen-huonetta !

Ilmoittautuminen matkalle myös täältä: http://matkailu.elmu.fi/matkalle-ilmoittautuminen(jonka jälkeen saat matkan tarkemmat tiedot sähköpostilla)

MUISTA ILMOITTAA MILLE MATKALLE HALUAT JA LÄHTÖPÄIVÄ!

MATKAN TIEDOT

Lähtöpäivä SU 30.7.2017 ja MA 31.7.2017 klo 15.15 Helsingistä
Paluu Turussa ma 7.8 klo 19.50
Paluu Helsingissä ma 7.8 iltana n. klo 22.30

Laivamatkat Turun kautta.

Kyytiin myös matkalta Lohjalta, Salosta, Turusta ,Hämeenlinnasta, Valkeakoskelta ja Kööpenhaminasta ( nouto menomatkalla Köpenhaminan lentokentältä ma 31.7 tai ti 1.8 n.klo 17) !

Muista ilmoittaa etukäteen jos tulet kyytiin muualta kuin Helsingistä!

Huom! Ikäraja 18v. Alle 18v. ainoastaan vanhempien/huoltajan seurassa

Tiedustelut ja ilmoittautumiset arkisin klo 16-18 puh. +358503535134 (Huom! ei tekstiviesteillä!) tai matkailu@elmu.fi

HUOM! Meillä ei ole mitään viimehetken äkkilähtöhintoja , paikkoja on rajoitetusti ja "nopeat syövät hitaat".

Yleensä ulkomaan festareiden pääsyliput ovat loppuunmyydyt jopa kuukausia ennen festarin alkua!

Kannattaa varata festarilipun sisältävä matka ajoissa!

Kaikki esiintyjät löytyy täältä: http://www.wacken.com/en/bands/bands-billing/

Lisätietoa itse festarista : http://www.wacken.com/en/

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Wacken Open Air Festival (W:O:A), Schenefelder Str. 17, 25596 Wacken

Usein kysytyt kysymykset

  • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

  • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

  • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

    Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

  • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

    Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

  • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

    Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.