Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Femmagaala 2016 + ASA & BAND / KALEVI HELVETTI / SOFA (Virgin Oilissa lauantaina 5.3.)

tapahtuma päättyi

Femmagaala 2016 + ASA & BAND / KALEVI HELVETTI / SOFA (Virgin Oilissa lauantaina 5.3.)

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

05 Maalis 2016 21:00 - 06 Maalis 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

KATSO VUODEN 2016 EHDOKKAAT JA KÄY ÄÄNESTÄMÄSSÄ YLEISÖFEMMAA OSOITTEESSA WWW.FEMMAGAALA.FI

”Vaikka artisti ei olekaan myynyt kybällä, voidaan se silti palkita Femmalla”, tokaisi aikoinaan nykyisin vaatimattomassa Helsingin kaupungin kulttuurijohtajan pestissä toimiva Stuba Nikula.

Siitä se idea sitten lähti, ja järjestyksessään peräti 13. Femmagaala järjestetään 5. maaliskuuta Virgin Oil Co.:ssa Helsingissä.

Arvokkaat ja vähemmän arvokkaat femmaraatilaiset päättivät tänä vuonna palkita muun muassa farkkuliivihevin tyylikkäimmät ja parhaat esiintyjät sekä parhaan musiikkiopuksen. Jumalasta seuraava -Femmasta käydään varmasti tiukka taistelu, eikä myöskään nuorison suosimaa puhemusiikkia eli ns. ”räppiä” ole unohdettu.

Esiintyjät tämän vuoden gaalassa ovat silkkaa parhautta, hyvyyttä ja bestiyttä. Virgin Oilin lavalla nousevat omilla vuoroillaan Asa & Band, SOFA sekä Pertti Kurikan alter ego Kalevi Helvetti, jonka vampyyrihahmo syö tissiposkisia 69 Eyes -jäseniä iltapalaksi. Keikat ovat täyspitkiä.

Yleisön ja tuomariston raivokkaasta vastustuksesta huolimatta tapahtuman juontavat tänäkin vuonna ”räptähdet” Heikki Helastinen ja Musta-Pekkaruuska.

Kategoriat ja ehdokkaat löydät alta.

Gaala on kaikille avoin ja BÄNDIT SOITTAVAT SIIS TÄYSPITKÄT KEIKAT!

Liput 12/14e | Ennakkoliput Tiketistä: http://bit.ly/24n7371

------------------------------------------------------

TAPAHTUMASSA ESIINTYVÄT:

Asa & BAND
Asa julkaisi musiikkia aiemmin artistinimellä Avain. Hän on tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten räp/reggae artistien, kuten Davon, Laineen Kasperin, Redraman, Puppa J:n, Raappanan sekä Rähinä-kollektiivin räppäreiden kanssa.
Hän myös esiintyy ja tekee yhteistyötä Jätkäjätkät-orkesterin kanssa.

KALEVI HELVETTI
Pertti Kurikan Nimipäivien kitaristi Pertti Kurikka
Kiroilevia vampyyreita ei koskaan voi olla liikaa maailmassa.
www.kalevihelvetti.com

SOFA - se on fakin aitoo
Se On Fakin Aitoo on helsinkiläis-hyvinkääläis-puumalalainen duo, joka yhdistää räpin ja popin energisellä ja tuoreella tavalla. SOFA:ssa vaikuttavat Mc SonSon ja Mc FanFan, sekä tuottaja-biittipoppamies Kesäsetä (aka K3SASETA).
SOFA:n pyhän kolminaisuuden muodostavat rehellisyys, rohkeus ja rakkaus. Yhtye haluaa, että kuuntelijat saisivat biiseistä voimaa olla aitoja itselleen ja muille - Tee se mitä haluat ja tee se vielä tänään!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Virgin Oil Co. Helsinki, Kaivopiha Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.