Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

[FIN/ENG/SIGN] Retki Lauttavaaralla/Hiking to Lauttavaara | Kuhmo | Livelähetys/Livestream

tapahtuma päättyi

[FIN/ENG/SIGN] Retki Lauttavaaralla/Hiking to Lauttavaara | Kuhmo | Livelähetys/Livestream

Alkaen EUR 15.90

Online-tapahtuma

Päivämäärä

31 Heinä 2022 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tutustutaan Kuhmon luontokoulumetsään Lauttavaaraan. 2,5 km pituinen retkeilyreitti sopii koko perheen kohteeksi, josta löytyy yksi laavu ja mahtavat monipuoliset metsämaisemat. Kohde ei ole esteetön eikä löydy esteettömiä palveluja. Haluisitko tutustua kohteeseen enemmän tai päästä nauttimaan luonnonmaisemista mutta se ei ole mahdollista? Tällä livelähetyksellä saat laajemman ja tarkemman tiedon kohteesta ja pääset myös näkemaan omin silmin minkä näköinen kohde on, joka helpottaa sinun suunnittelua retkeilyyn. Pääset tosiaan nauttimaan myös luonnonmaisemista etänä ihan vaikka kotisohvaltasi. Livelähetys suoratoistetaan Youtuben kautta ja tulee erikseen vielä videolle myytäväksi.

Kun ostat tähän tapahtumaan liput niin saat tästä kohteesta videon kaupanpäällisenä! Ostahan toki lippujen lisäksi myös varusteboxi, joka sisältää erilaisia retkeilytarvikkeita ja pidä kiirettä sillä näitä varusteboxeja saa vain rajoitetun ajan!

Tervetuloa tähän livelähetykseen!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lets get acquainted with Lauttavaara the forest school from Kuhmo. Its a 2,5 km long to hiking trail and that hiking trail it apt to all family. You can find this hiking trail one lean-to and also many-sided forest. Theres do not find to unobstructed service. Do you wan to meet this hiking target or you wanna go to hiking but its not possible? This livestream you can get so much information fro this Lauttavaara and see what kind of this target is. This will be make yours plans to hiking very easier. You can get to enjoy a forest scene distance your own home soffa. This live stream going to Youtube and also this will be make a video to selling, but you have it this video free if you buy it ticket for this live stream.

Welcome to this live stream!

Järjestäjä

Puhujat

Hanna Vuorinen
Eräopas

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.