Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Finnish Harley Weekend 28.-30.7.2023

tapahtuma päättyi

Finnish Harley Weekend 28.-30.7.2023

Alkaen EUR 100.00

Sijainti

Päivämäärä

28 Heinä 2023 12:00 - 30 Heinä 2023 12:00

Kuvaus

FINNISH HARLEY WEEKEND 28.-30.7.2023

Tampere Chapter Finland järjestää heinäkuussa 2023 Harley Davidson moottoripyörätapahtuman, johon kaikki ovat tervetulleita. Päätapahtuma on lauantaina Scandic Hotel Rosendahlissa, jossa on iltajuhla ja illan kohokohtana on kotimaisen coverbändi Cowerpointin esiintyminen. Lauantaina päivällä ajetaan PokerRun-ajo ympäri Pirkanmaata. Perjantaina nautimme oman H-D dealerimme Mr. Mooren vieraanvaraisuudesta Lempäälässä. Hotellilta on järjestetty edestakainen yhteiskuljetus dealerille.

Taphtuman verkkosivuille pääset tästä

Finnish Harley Weekend 2023 – 28.7-30.7.2023

Tampere Chapter Finland will organize a Harley Davidson motorcycle event in July 2023, to which everyone is welcome. The main event is on Saturday at Scandic Hotel Rosendahl, where there is an evening party and the highlight of the evening is the performance of the domestic cover band Cowerpoint. On Saturday during the day, we will drive the PokerRun-rally around Pirkanmaa. On Friday we enjoyed the hospitality of our own H-D dealer Mr. Moore in Lempäälä. Round-trip shared transportation from the hotel to the dealer has been arranged.

Järjestäjä

TAMPERE CHAPTER FINLAND Ry on kansainvälisen Harley Owners Groupin Pirkanmaalla toimiva kerho, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus nauttia moottoripyöräilystä hyvässä seurasssa Harley-Davidsonin selässä, sekä edistää jäsenistön yhteiskuntamyönteistä ja turvallista moottoripyöräharrastusta. Liittymällä meihin saat satoja uusia perheenjäseniä, kenties juuri niitä joita olet aina kaivannut.

Tapahtumapaikka

Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, 33230 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.