Future Colours / Uuden Musiikin Lokakuu 2021

tapahtuma päättyi

Future Colours / Uuden Musiikin Lokakuu 2021

Sijainti

Päivämäärä

01 Loka 2021 18:00 - 19:20

Kuvaus

K!ART Ensemble (Tanska)

Iiris Tötterström, sello
Rob Durnin, piano

Hsiao-Tung Yuan, lyömäsoittimet
Mikkel Schou, kitara, sähkökitara, taiteellinen johtaja

Ohjelma

Alexander Schubert: Hello (2014)

Martyna Kosecka: Diafonies (2021)

Sarah Nemtsov: Seven Colours (2018)

Athanasia Kotronia: Händer (2021) 

Rob Durnin: what, de facto (2021)

Kansainvälisesti tunnettu tanskalainen K!ART Ensemble vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa! K!ART tunnetaan monipuolisesta osaamisestaan ja tarkoin valikoidusta laadukkaasta ohjelmistostaan, josta jokainen kuulija löytää yllättäviä mieluisia elämyksiä. Yhtyeen ensiluokkaisen taituruuden olennaisia osia ovat live-elektroniikka ja ääniteknologia. Samalla he esittelevät säveltäjiä ja teoksia, jotka juuri nyt ovat Keski-Euroopan nykymusiikin terävintä kärkeä.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Tulindbergin sali Tulindbergin sali, Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.