Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Gavlyn & Reverie, Princess Nokia, Gnucci, Sofa / Korjaamo

tapahtuma päättyi

Gavlyn & Reverie, Princess Nokia, Gnucci, Sofa / Korjaamo

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

16 Loka 2016 20:00 - 17 Loka 2016 02:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

MIMMIRÄP-ILTA HELSINGIN KORJAAMOLLA
Su 16.10.2016 Helsinki, Korjaamo

GAVLYN & REVERIE (USA)
PRINCESS NOKIA (USA)
GNUČČI (SWE)
SOFA
D.R.E.A.M DJ’s

Uutisoimme taannoin, että jenkkiräppärit Gavlyn & Reverie ja Sofa esiintyvät Korjaamolla su 16.10.2016. Tapahtumaan on nyt tullut kovan luokan vahvistuksia: M.I.A.-vertauksia kerännyt Princess Nokia (USA), Grimesin ja Azealia Banksin hengessä elektronista musiikkia räppiin yhdistelevä Gnučči (SWE) sekä D.R.E.A.M. DJ's liittyvät tapahtumaan. Liput edelleen 20€.

Los Angelesissa vaikuttavat räppärit Gavlyn & Reverie, elektronista musiikkia ja hiphopia yhdistelevä yhdysvaltalaisartisti Princess Nokia sekä nouseva ruotsalainen räppäri Gnučči esiintyvät yhteiskeikalla Helsingin Korjaamolla sunnuntaina 16. lokakuuta. Kattausta täydentävät vastikään uuden ’Laittoman letkeetä’ –singlen julkaissut Sofa sekä kovassa huudossa oleva helsinkiläinen dj-duo D.R.E.A.M. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Feministiräppäriksi itsensä nimennyt Gavlyn hakee hiphop-soundiinsa vaikutteita erityisesti 70-luvun funkysta ja 60-luvun pop-musiikista. Viime keväänä kolmannen albuminsa "Why Wait" julkaissut artisti on kerännyt toistuvasti vertauksia The Fugees -aikakauden Lauryn Hilliin sekä Angel Hazeen.
Reverien suurimmat vaikutteet löytyvät puolestaan underground-räpista. Nuoruudessaan runoutta harrastanut artisti aloitti uransa spoken wordin parissa, mutta siirtyi pian hiphopin pariin. Vuonna 2009 ensimmäisen mixtapensa "Castle in the Air" julkaisseelta Reverielta on sittemmin ilmestynyt kolme albumia, ja hänen biisit ovat keränneet useita miljoonia YouTube-kuunteluita.

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla ja sukupuolinormeja kyseenalaistaneella ”Tomboy”-biisillään runsaasti huomiota kerännyt Princess Nokia on newyorkilaisen räppäri Destiny Ortizin ja tuottaja Christopher Laren yhteisprojekti. Varsinkin M.I.A.:an verrattu Princess Nokia aloitti uransa vuonna 2013, ja kaksikon esikoisalbumi ”Metallic Butterfly” ilmestyi keväällä 2014. Erityisesti blogeissa ja Vicen kaltaisissa medioissa noteerattu Princess Nokia hakee tuotantoonsa innoitusta hiphopista, grimesta, drum’n’bassista ja latinalaisamerikkalaisesta tanssimusiikista.

Grimesin ja Azealia Banksin välimaastoon sijoittuvista biiseistään tunnettu Gnučči julkaisee musiikkia, jota on kuvailtu neonväriseksi, 90-lukuvaikutteiseksi ja 64-bittiseksi elektropopiksi. Taitelijanimen takaa löytyy nykyisin Lontoossa vaikuttava ”Ruotsin Missy Elliot” Ana Rab, joka räppäämisen ohella pyörittää omaa levy- ja management-yhtiötä sekä vastaa Gnuččin MTV:ltä ja videopeleistä lainaavasta visuaalisesta konseptista. Ensimmäiset biisinsä vuonna 2012 julkaissut Gnučči tunnetaan parhaiten biiseistään ”Goodah” ja ”Finders Keepers” sekä tämän vuoden singlestä ”Ultimate Syndrome”.

LIPUT:
- ennakkoon Tiketistä alk. 20,00 EUR (korjaamolaiset 18,50 EUR)
- ovelta 21 EUR (korjaamolaiset 19 EUR)

www.gavlyn.com
www.reveriepug.com
www.facebook.com/Princess-Nokia-262313607311498
www.gnucci.biz
www.facebook.com/SofaSeOnFakinAitoo
www.facebook.com/dream.music.archives
www.korjaamo.fi
www.fullsteam.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
FULLSTEAM
- Feniks Willamo (feniks@fullsteam.fi)

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.