Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

H2Ö <3 Taideakatemia

tapahtuma päättyi

H2Ö <3 Taideakatemia

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

29 Heinä 2016 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Maailman paras festivaali H2Ö tuli päätökseensä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mutta bileet eivät suinkaan lopu tähän! Festivaalin monitaideohjelmistosta huumaantunut Bar Ö esittää Turun Taideakatemian opiskelijoiden ennennäkemättömiä videotaidepaloja.

Screeningissä vietetään myös H2Ö:n taidekaronkkaa. Tarjolla on olutta taitelijabudjettiin sopivaan hintaan (halpaa) sekä muistojen valtatiellä samoilua kolmen vuoden taipaleelta.

Screeningin taiteilijat:

Valtteri Sarenius, Elina Helkala, Henri Tuominen, Mikko Halmesmaa, Tiina Majabacka, Elvira Eilittä, Anni Haunia, Mikko Paakkonen, Annika Kivi, Henry Sarenius, Tiina Vainio, Jone Mutka, Oliver Reuter, Joona Rajatie, Emilia Linnavuori, Fanni Jokinen

Tervetuloa!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Bar Ö, Linnankatu 7, 20100 Turku

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.