Häräntappoase

Nobeltie 80, 39110 Hämeenkyrö
02 Heinä 2021 18:00
07 Elo 2021 17:00
Liput EUR 15.00 - EUR 20.00
Liput EUR 15.00 - EUR 20.00

Häräntappoaseessa on kyse nuoren miehen elämän muuttavasta kesästä. Se on tarina nuoruudesta, ensimmäisistä kerroista, rakkaudesta, seksuaalisuudesta, kesätöistä, kaupunkilaisesta maalaiskylässä ja sen kylän asukkaista.

Alpo “Allu” Korva joutuu pieneen maalaiskylään sukulaistensa tilalle töihin, heinähommiin. Suunnitelmissa oli ollut upea kesä parhaan ystävän kanssa Tukholmassa, äiti päätti kuitenkin toisin. Torvenkylällä Lahja Takkinen perheineen ottaa Allun ilolla vastaan. Allun murrosikäisen mielen syövereissä tämä tuntuu maailmanlopulta.

Pian vastaan kävelee kuitenkin Kerttu. Tästä alkaa tarina Torvenkylän Romeosta ja Juliasta. Päivät ollaan töissä heinäpellolla. Illat kaveriporukalla tai Kertun kanssa kaksin. Allu viettää elämänsä kesää miettimättä, mitä sitten käy kun kesä loppuu.

Alkuperäinen teksti: Anna Leena Härkönen. Näyttämösovitus: Pinja Packalén ja Juuso Nykänen. Ohjaus: Joni Hakala.

Katsomo on katettu. Katsomossa erilliset pyörtuolipaikat (invapaikoista yhteys sähköpostitse taidekollektiivi.perinnottmat@gmail.com). Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Profile picture
Taidekollektiivi Perinöttömät

Olemme vuonna 2021 perustettu helsinkiläinen taidekollektiivi ja teatteriyhdistys.Tavoitteenamme on tehdä ennakkoluulotonta, ajankohtaista ja muuntuvaa teatteria, luoden uusia mahdollisuuksia suomalaisen kulttuurin kentälle.

Haluatko nähdä lisää tapahtumia?

Rekisteröitymällä saat sähköpostiisi tarkasti valikoidun tapahtumalistauksen.