Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Hard Action, Voodoo Healers (GR), The Shrieks, Acid Runs

tapahtuma päättyi

Hard Action, Voodoo Healers (GR), The Shrieks, Acid Runs

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

20 Loka 2016 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

20.10. Lepakkomies
Hard Action, Voodoo Healers (GR), The Shrieks, Acid Runs
Liput: 6€

Torstaina Lepakkomiehessä tulee olemaan kovan päivän ilta. Paikalle saapuu Venäjän kautta tulivoimaa Kreikasta, kun alunperin Thessalonikista kotoisin olevat Voodoo Healers saapuu toistamiseen Suomeen tykittämään hyvin äänekästä punkrockiaan härmäläiseen kesäyöhön. Yhtye kiertää alati ympäri maailmaa ja nytkin yhtye saapuu Romanian, Ukrainan sekä Venäjän kautta Suomeen - ja katoaa täältä Viron, Latvian ja Tsekkien kautta ties minne.

Kovan vastuksen tulee antamaan vastikään Espanjan kiertueelta palannut Hard Action, tuo kotimaisen aktiivisen rock´n´rollin kaukopartio. Tukka heiluu, parta tutisee ja uljaalla korkeaoktaanisella hyvällä tykittelyllä painetaan pedaali metallissa kohti läheisintä rotkonreunaa ja siitä alas.

Neljän mimmin psykobilly/punkrock-yhtye The Shrieks tulee vääntämään illan aikana korkkarit kattoon ja.... no... ainakin tiukkaakin tiukempaa roketirollia ja läskibasson länkytystä on tiedossa. Ukkoa kaatuu eturivissä tatamiin ja hameväki punnertaa helmat korvissa hittibiisin tahdissa toiseen. Juu. Hyvää tykittelyä.

Ja mites Acid Runs? No, hyvää tykittelyä tietenkin. Suomalaisen punkrockin chippendales saapuu taas Lepiksen lavalle ja hyvä niin. Tiukan tenhoava biisimateriaali ja faabionkaltainen lavakarsisma yhdistettynä rock-musiikin tuottamaan vaarantunteeseen on hyvä ja tervehdyttävä kokemus myös nuorisolle, jota odotamme paikalle sankoin joukoin.

Ovet aukeaa 20:00 ja bändit 21:00 eteenpäin puolen tunnin frekvenssillä. Tykitellään.

https://www.facebook.com/V.HealersSKG/
http://www.voodoohealers.com/

https://www.facebook.com/hardaction/
https://hardaction.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/TheShrieks/
https://the-shrieks.bandcamp.com/

https://acidruns.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/acidruns/

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Lepakkomies Baari, Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.