Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Heavy Metal Heart 10

tapahtuma päättyi

Heavy Metal Heart 10

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

22 Loka 2016 22:00 - 23 Loka 2016 01:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

La 22.10. Klo 22-04 Liput 18,5/20€ K-18
BATTLE BEAST
ASTRALION
AMOTH
___________________________________________________

AIKATAULUT;
22:00 Ovet
23:00 AMOTH
00:00 ASTRALION
01:00 BATTLE BEAST
___________________________________________________

BÄNDIESITTELYT:

Battle Beast

Tässä on bändi, joka ei enempiä esittelyjä kaipaa! Jos joltakin on kuitenkin jäänyt pimentoon minkälaisesta bändistä on kyse, voidaan sanoa, että BATTLE BEAST on juuri sitä mitä hyvä heavy metal puhtaimmillaan on! Terävät riffit, korkeat huudahdukset, mahtavat soolot sekä voimakkaat kertsit ovat tämän bändin vahvinta alaa. Vaikka bändi seuraileekin perinteisen heavy metallin jalanjälijissä, mukaan on heitetty myös runsaasti omia mausteita. BATTLE BEAST on ehdottomasti yksi tämän hetken kuumimpia suomalaisia yhtyeitä, ja todistavat sen rautaisella live-kunnollaan kerta toisensa jälkeen!

http://www.battlebeast.fi/
www.facebook.com/battlebeastofficial
https://youtu.be/2ZGAliokmnI

Astralion

ASTRALION on vuonna 2011 perustettu melodista power metallia tykittävä yhtye Etelä-Suomesta. Aluksi vain projektiksi suunniteltu kokeilu muodostui pikku hiljaa oikeaksi bändiksi, ja ensimmäinen demo “Roadside Rose” julkaistiin joulukuussa 2011. Kolmeraitainen demo sai erinomaisen vastaanoton ja päätyi jopa japanilaisen S.A. Musicin hyllyille. Marraskuussa 2014 yhtye julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa Limb Musicin kautta. ASTRALIONin uusin albumi “Outlaw” näki päivänvalon toukokuussa 2016, ja kyseiseltä lätyltä tullaan varmasti kuulemaan kovia vetoja myös HMH10 tapahtumassa lokakuussa!

www.astralion.org
https://www.facebook.com/AstralionBand
https://youtu.be/d54kWQYxvSk
https://youtu.be/v8bd06idBQc

Amoth

AMOTH on uniikilla tyylillään joukosta erottuva helsinkiläinen bändi, joka yhdistelee musiikissaan uudella tavalla perinteistä heavy metallia, trashia, jazzia, progressiivista rokkia kuin klassisia elementtejäkin. Yhtyeen debyyttialbumi “Crossing Over” julkaistiin syksyllä 2011. Bändiltä on tullut ulos myös “Wounded Faith” niminen EP, joka on otettu todella hyvin vastaan metallipiireissä.

www.amothband.com
https://www.facebook.com/amothband
https://youtu.be/nhL-Ocbc95g

Tapahtumapaikka

Virgin Oil Co. Helsinki, Kaivopiha Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.