Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Heikki Helastinen & Musta-Pekkaruuska LIVE

tapahtuma päättyi

Heikki Helastinen & Musta-Pekkaruuska LIVE

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

14 Joulu 2016 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

HEIKKI HELASTINEN & MUSTA-PEKKARUUSKA LIVE TAVASTIALLE

KE 14.12.2016
Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

”Tämä on ollut viime aikojen pyydetyin esiintyjä.” - Juhani Merimaa, Tavastia-klubi

Heikki Helastinen, Musta-Pekkaruuska sekä Koditonmies tuovat Helsingin Tavastia-klubille ainutlaatuisen pikkujoulushown 14. joulukuuta. Mukana illan spektaakkelissa on suuri Hela Big Band: Samuli Sirviö (kitara), Oskari Halsti (basso), Jussi Perälä (piano), Tuomas Kaitanen (rummut), Niko Kangas (saksofoni), Martti Vesala (trumpetti), Johannes Brotherus (viulu), sekä taustalaulajat Mysteeri-Muija, Jenni Vartijanainen ja Pasilan Pavarotti.

Talent Suomessa jo finaaliin asti edennyt parivaljakko kertoo, että Tavastian showsta on tulossa ainutlaatuinen elämys. "Kyseessä on eräänlainen Urho Kekkosen kadun trilogian huipennus, sillä muutama vuosi sitten järjestettiin Tavastian viereisessä Ravintola Ilveksessä Show & Dinner with Heikki Helastinen jota seurasi viime vuonna Hela Show Tavastian alakerrassa Semifinalissa. Nyt on tullut aika nousta sille Suomen legendaarisimmalle lavalle eli Tavastian lavalle. Luvassa on musiikkia, viihdettä ja hämmästelyä tuutin täydeltä" lupaa Heikki Helastinen.

Trilogian aiemmat osat Show & Dinner with Heikki Helastinen ja Hela Show olivat ennakkoon loppuunmyytyjä. Molemmat esiintymiset puheellaan avannut Tavastia-isäntä Juhani Merimaa on luvannut pitää alkupuheen myös trilogian päätöksessä Tavastialla.

"Heikki Helastinen on ansiokkaasti tähdittänyt sunnuntai-illan toiseksi suosituinta viihdeohjelmaa. Tavastialla on suuri kunnia saada tämä suuri viihdetaiteilija Tavastian lavalle livenä. Tämä on ollut viime aikojen pyydetyin esiintyjä”, Tavastia-klubin Merimaa kommentoi.

Liput keikalle ovat myynnissä nyt osoitteessa http://www.tiketti.fi/Heikki-Helastinen-and-Musta-Pekkaruuska-LIVE-Tavastia-klubi-lippuja/43592

Heikki Helastinen & Musta-Pekkaruuska LIVE
Ke 14.12.2016, klo 20-01
Tavastia-klubi, Helsinki
K-18

Liput Tiketistä alkaen 15€
VIP-paketit 25€ (rajoitettu määrä).

VIP-paketti sisältää istumapaikan permannolta (numeroimaton), VIP-passin, nimmarikortin ja yhteiskuvan kuvausseinällä Heikki Helastisen ja Musta-Pekkaruuskan kanssa sekä tietysti pienen sipsipussin nautittavaksi esityksen aikana.

www.facebook.com/heikkihelastinen
http://www.tiketti.fi/
http://www.fullsteam.fi/
http://www.fullsteammanagement.fi/

Heikki Helastisen kuva: Irene Kangasniemi / Nelonen / Talent Suomi
Musta-Pekkaruuskan kuva: Olli Horttana

Lisätiedot:
FULLSTEAM
- Management / Virpi Immonen, virpi@fullsteam.fi (041 518 6243)
- Keikat / Feniks Willamo, feniks@fullsteam.fi (045 2390170)

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.