Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Helmet, Tampereen Klubi 4.2.2017

tapahtuma päättyi

Helmet, Tampereen Klubi 4.2.2017

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

04 Helmi 2017 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Vaihtoehtometallin suunnannäyttäjä Helmet palaa Suomeen helmikuussa. Yhdysvaltalaisyhtye lähtee kiertueelle kuun lopussa julkaistavan ”Dead To The World” -albuminsa myötä, ja uutta Helmet-materiaalia päästään kuulemaan livenä Tampereen Klubilla lauantaina 4. helmikuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 7. lokakuuta Tiketissä.

KEIKKA:
Helmet (USA)
La 4.2.2017 Klubi, Tampere
K-18, ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin pe 7.10.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 29,30 euroa Tiketistä

Helmetin edellisestä studioalbumista ehtinyt vierähtää jo kuusi vuotta ja fanien odotus palkitaan vihdoin 28. lokakuuta julkaistavan uuden ”Dead To The World” -täyspitkän myötä. Yhtyeen alkuperäisjäsen ja solisti Page Hamilton on toiminut itse levyn tuottajana.

Vuonna 1989 perustetun, New Yorkista lähtöisin olevan yhtyeen uraan on mahtunut useita raskaan musiikin helmiä. Helmet muistetaan parhaiten levyistään ”Meantime” (1992) ja ”Betty” (1994) ja singleistään ”Unsung”, ”Milquetoast”, ”Wilma’s Rainbow” ja ”Exactly What You Wanted”.

Helmetin maailmankiertue käynnistyy Pohjois-Amerikasta marraskuussa ja jatkaa Eurooppaan vuodenvaihteen jälkeen. Helmetin piti esiintyä Helsingissä kaksi vuotta sitten ”Betty”-albumin juhlakiertueella, mutta keikka peruuntui tuolloin perhesyistä.

Tapahtumapaikka

Live Nation Finland, Hämeentie 15, 00500 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.