skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Helmikuun Musteklubi

tapahtuma päättyi

Helmikuun Musteklubi

Alkaen EUR 5.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Helmi 2024 20:00 - 23:00

Kuvaus

Tervetuloa nauttimaan Huutomerkki ry:n helmikuisen Musteklubin antimista Pop-Up näyttämö Klonkkaan osoitteessa Hallituskatu 20, Oulu.

Ohjelma:

KIRJAVIERAAT: ESA NISKANEN JA AAPO KUKKO

Esa Niskanen esittelee uutta runokokoelmaansa Elämäni polut yhdessä Aapo Kukon kanssa, joka on tehnyt teokseen kuvituksen. Niskanen kertoo kolmannen teoksensa syntymisen olleen miellyttävä tapahtuma. Hän on ohjannut ajatustensa virtaa projektiin noin kahden vuoden ajan. Polut ovat kulkijalleen usein kivisiä ja mutkaisia, joskus vauhdikkaasti tuulenmyötäisiäkin. ”Elämän lahjan aikoinaan saatuani äidiltäni olen luvannut elää hyvän ja täysipainoisen vaiherikkaan polkuni kulkemalla siten, ettei tarvitse viimeisenä päivänä surra tekemättä jättämiä asioita.”

RUNOESITYS: PERTTI RAUTIANEN

Äskettäin julkaistu, Heli Katajamäen toimittama Tiederunoja-teos sisältää tiederunoja eri tieteenaloilta. Tiederunot muun muassa yleistajuistavat suomen kielellä tiedettä. Mitä muuta tiederunous on? Tähän yrittää vastata Pertti Rautiainen, joka esittää paitsi antologiassa olevan runonsa, niin myös muuta tieteestä (tuosta ihmisen merkillisestä kilvoituksesta) innostuksensa saanutta tuotantoaan.

KIRJAVIERAS: ANNI-SOFIA KAUPPILA

Anni-Sofia Kauppilan toinen romaani Hiljaa lipuvat varjot (Aviador 2023) tarkastelee yhteiskunnan ristiriitoja ja sukupolvien välisiä siteitä, eroja ja yhtäläisyyksiä. Veitsiluodon tehtaalla sammuvat viimeisetkin valot. Samaan aikaan Toivo, joka palasi kotiseudulleen selvittämään äitinsä kuolinpesää, tekee tilinpäätöstä elämästään. Kohtaaminen Laun kanssa imaisee hänet kuitenkin tapahtumien pyörteeseen. Kahden yksinäisen ihmisen ystävystymisestä syntyy lohdun ja tulevaisuudenuskon vuoropuhelu, vaikka kipeät muistot kulkevatkin alati mukana. Romaani on surumielinen joutsenlaulu pohjoisen kaupungin sielunelämästä. Haastattelijana Pertti Rautianen.

RUNOESITYS: ALISA

Oululainen runoilija Alisa debyyttikeikallaan Musteklubilla! ”Kirjoitan sielullani paikoitellen aika viiltävistäkin aiheista, ja erehdynpä joskus jotain rakkaushömppääkin kirjoittamaan. Kun täytin kahdeksan kuukautta, päätin muodostaa ensimmäiset sanani ja siitä lähtien olen tarinoinut.”

JUSSI MOILANEN: KYSY MITÄ TAHANSA WIM HOF -HENGITYSMETODISTA

Yleisökysymyksiin vastaa Wim Hof -hengityksen harrastaja Jussi Moilanen. Menetelmän on tehnyt tunnetuksi hollantilainen kylmäennätysmies Wim Hof, joka on muun muassa kiivennyt Kilimanjaron huipulle shortseissa. Hän on mainostanut hengityksen mullistavia vaikutuksia elimistössä: menetelmä pyrkii stimuloimaan elimistön syviä fysiologisia prosesseja ja luomaan yhteyden sisäiseen alkuvoimaan.

Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjassa aiheina ovat olleet aiemmin mäkihyppy, maailmankaikkeus, veneenrakentaminen, Raamattu, betonibrutalismi, rullalautailu, ruumiinavaus, showpaini, tee, kädenvääntö, sananmuunnokset, Tintti-sarjakuvat, pöytäroolipelit, e-urheilu, meditaation haittavaikutukset, burleski, kampaamoala, polkujuoksu, bi- ja panseksuaalisuus, jääpalloerotuomarointi, Kalkitos-siirtokuvat, veturinkuljettajan ammatti sekä Martinniemen maannousu.

TRIO BLOMSTER

Ennakkotiedoista poiketen Jenny & Tuomas plays Carolan tilalla sairastumisen takia Trio Blomster!

Suomenkielistä laulua, akustinen kitara, huilu ja kontrabasso. Ilmavaa, soljuvaa ja spontaania meininkiä Blomsterin Karin lauluja ja tekstejä tulkiten. Kari Blomster (laulu, kitara), Samppa Rohkimainen (kontrabasso, laulu) ja Jussi Vilkuna (huilu, laulu).

MUSIIKKIA: LUUTALO

Luutalo meitä kutsuu! Luutalo johdattaa suon laitamille, lapsuuden loputtomien metsien äärelle. Talossa on tiheä ja latautunut tunnelma. Musa on perinnehenkistä. Kutsumme sitä folkabillyksi. Folkkia on melodiat ja sanoitukset, billyä rokki ja svengi. Kokoonpano on tuore, mutta soittajat hyvin marinoituneita. Kuinka tuore, kuinka vahva aromi, se pitää tulla itse tarkistamaan! Juho Paavola (laulu, kitara), Jaakko Hiltunen (basso) ja Keijo Goman (rummut).

Liput 5 € ennakkoon, ovelta 7 € (vain korttimaksu).

Klonkassa on anniskeluoikeudet. Ikäraja K18. Pubissa käytössä vain korttimaksu. Tilaan ei ole esteetöntä kulkua, eikä tilassa ole esteetöntä wc:tä. Pyydämme tarvittaessa oleman yhteydessä ennakkoon, niin voimme avustaa tilaan pääsyssä: akseliklonk@gmail.com

Tapahtumapaikka

Pop-Up näyttämö Klonkka, Hallituskatu, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.