skip to main content
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

HUUTOMERKKI RY 20 VUOTTA -SYNTYMÄPÄIVÄKLUBI-ILTA

tapahtuma päättyi

HUUTOMERKKI RY 20 VUOTTA -SYNTYMÄPÄIVÄKLUBI-ILTA

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

25 Marras 2023 19:00 - 26 Marras 2023 00:30

Kuvaus

Huutomerkki ry on ilahduttanut Oulun seudun runollista ja sanataiteellista elämää jo kahdenkymmenen vuoden ajan, joten on aika juhlia! Yhdistyksen perustavan kokouksen kutsui koolle Tuomo Heikkisen, Paavo J. Heinosen, Harri Holtinkosken ja Toni Kandelinin muodostama työryhmä 17.11.2003, ja Huutomerkin perustamisklubi pidettiin 25.11. Café Miloussa.

Koska Milouta ei enää ole, perustajanelikko ei palaa rikospaikalle vaan Pop-up Klonkan kellariin perustamisklubin 20-vuotispäivänä lauantaina 25.11.

Luvassa on nostalgiaa, muisteluksia sekä runsaasti runoutta – ja tietenkin kakkukahvit. Heikkinen ja Holtinkoski esiintyvät soolona, Kandelin Sisyphean Men -kokoonpanonsa kanssa ja Heinonen äityy laulamaan vuodesta 2007 harvakseen keikkailleessa Duo Paavo ja Kari Plays The Doors suomeksi -yhtyeessä. Matkalaukkurunonkin Heinonen on luvannut kaivaa naftaliinista. Huutomerkin Musteklubien alkuaikojen muista vakioäänistä kuullaan ainakin Janne Aslak Räsästä.

Huutomerkin vuosikymmeniä muistelevat niin yhdistyksen puheenjohtajat kuin Hallaus-kausijulkaisun päätoimittajat kahden vuosikymmenen ajalta. 

Klonkkaan on kutsuttu myös muita Huutomerkin etenemiseen vaikuttaneita hahmoja, ja tilaisuudessa julkistetaan myös Sanna Yrjänän talvirunokilpailun voittajat. Taustamusiikista vastaavat NKOTB-klubin dj-kaksikko Pullukkapylly ja Toinen Tuleminen.

Pop-up Klonkan ovet avataan klo 19, ohjelma alkaa kahvitarjoilun lomassa noin 19.30 ja jatkuu puolille öin asti. Lippuja on rajatusti, ja niitä saa ennakkoon Billetto-palvelusta:

Peruslippu 12 €

Huutomerkin jäsenille 10 € (näytä jäsenkortti ovella)

Liput sisältävät palvelumaksun. Mikäli juhlaa ei myydä loppuun ennakkoon, tapahtumailtana lippuja voi Klonkan ovelta ostaa vain kortilla 15 € hintaan (Huutomerkin jäsenille 10 €).

Klonkassa on anniskeluoikeudet ja maukkaasti monipuolinen olutvalikoima! Ikäraja K18. Pubissa käytössä vain korttimaksu. Tilaan ei valitettevasti ole esteetöntä kulkua, joten olethan tarvittaessa yhteydessä etukäteen avustaaksemme tilaan pääsyssä: akseliklonk@gmail.com


Lisätietoa tapahtumapaikasta: www.akseliklonk.fi/pop-up-nayttamo-klonkka/


Tervetuloa!

Tapahtumapaikka

Pop-up Klonkka, Hallituskatu 20, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.