skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

I CAME TO PRAISE!

tapahtuma päättyi

I CAME TO PRAISE!

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

09 Touko 2017 19:30 - 21:30

Kuvaus

Tisdagen den 9 maj går vårens svängigaste evenemang av stapeln då gospelkören His Master's Noise bjuder på vårkonsert tillsammans med Tove och Jukka Leppilampi!

Jukka Leppilampi är en kristen artist, som har gjort karriär både i Finland och internationellt. Han har samarbetat med His Master’s Noise i flera projekt och bl.a. medverkat på körens första skiva Alive! Tove Leppilampi, som själv sjungit i His Masters Noise på 1990-talet, har en karriär på Helsingfors stadsteater bakom sig och är ofta anlitad som solist i olika sammanhang. Jukka och Tove är gifta och har två gemensamma barn.

His Master's Noise är en gospelkör från Helsingfors som grundades 1988 och är den äldsta gospelkören i Finland. Kören består av ett 50-tal unga vuxna och leds av Simon Djupsjöbacka och Elna Romberg.


Tiistaina 9. toukokuuta on luvassa kevään svengaavin tapahtuma, kun gospelkuoro His Master's Noise sekä Tove ja Jukka Leppilampi tarjoavat yhteisen kevätkonsertin!

Jukka Leppilampi on suomalainen gospelartisti, joka on luonut uraa sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on tehnyt yhteistyötä His Master's Noisen kanssa useassa projektissa, ja vaikuttanut mm. kuoron ensimmäisellä levyllä Alive!

Tove Leppilampi on laulanut His Master's Noisessa 1990-luvulla, ja hänellä on mm. takanaan ura Helsingin Kaupunginteatterissa. Hän on toiminut solistina erilaisissa kokoonpanoissa, ja laulanut monilla levyillä. Jukka ja Tove ovat naimisissa, ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

His Master´s Noise on helsinkiläinen gospelkuoro, joka perustettiin v.1988, ja on näin ollen Suomen vanhin gospelkuoro. Kuoro koostuu noin viidestäkymmenestä nuoresta aikuisesta. Kuoron johtajina toimivat Simon Djupsjöbacka ja Elna Romberg.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Andreaskyrkan, Högbergsgatan 22, 00130 Helsingfors

Usein kysytyt kysymykset

  • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

  • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

  • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

    Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

  • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

    Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

  • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

    Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.