Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

ILTAKIRPPIS Siivouspäivä Goes Rantakesä Aurinkolahti

tapahtuma päättyi

ILTAKIRPPIS Siivouspäivä Goes Rantakesä Aurinkolahti

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

13 Heinä 2016 16:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Siivouspäivä viettää kesää osallistumalla Rantakesä130km -tapahtumaan, jossa kuka tahansa voi järkätä omia yleisötapahtumia Helsingin rannoille.

Ohjelmassa ILTAKIRPPIS Aurinkolahden torilla. Kerrankin kesäilta, ranta, markkinahumua ja rentoja ihmisiä. Säävaraus!

OHJE MYYJILLE:

Vahvista osallistumisesi kommentoimalla Facebook-tapahtumassa postausta jossa myyjiä pyydetään ilmiantamaan itsensä, ja kerro samalla myös mitä tuot myytäväksi! Jos haluat perua myyntivarauksesi, käy vain poistamassa viestisi. Pakkaa mukaan oma myyntipöytä, huopa tai alusta. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen myyjille välttämätön.

Markkinoi tapahtumaa! Kutsu ainakin iso liuta tuttujasi Eventiin! Parit jaot omalla seinällä eivät myöskään olisi pahitteeksi.

OHJE OSTAJILLE:

Tulkaa - tästä tulee hauskaa!

OHJE KAIKILLE:

Kuten Siivouspäivässä aina, jokainen myyjä on vastuussa omasta myyntipaikastaan ja yleisestä siisteydestä. Ei siis jätetä mitään roskia tai tavaroita jälkeemme, vaan jätetään paikka yhtä siistiksi kuin se olikin - tai vielä siistimmäksi. Kiitos!

HUOM! Rantakesäyli130km:n idea on että rannoilla on paljon pieniä tapahtumia, joten pyrimme pitämään tämänkin kohtuullisen pienenä!

RANTAKESÄ:

Tutustu Rantakesäkonseptiin tarkemmin täältä:
http://rantakesa130km.fi/

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Aurinkolahden ranta, Aurinkolahti, 00990 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.