Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Ismo Alanko @ The Circus 1.4.2016

tapahtuma päättyi

Ismo Alanko @ The Circus 1.4.2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

01 Huhti 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

ISMO ALANKO KONSERTOI THE CIRCUKSESSA HUHTIKUUSSA

KEIKKA:
Ismo Alanko
Pe 1.4.2016 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, showtime n. klo 22
Ikäraja K-18

LIPUT: Palvelumaksuineen alkaen 25 euroa Lippupalvelusta Opiskelijat: rajattu määrä lippuja, vain ennakkomyynnissä, palvelumaksuineen alkaen 20 euroa LippupalvelustaOvelta 28 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

Tänä syksynä konserttilavoja yhtyeensä kanssa kiertänyt Ismo Alanko suuntaa keväällä klubikiertueelle. Ismo Alanko tekee kiertueensa ensimmäisen Helsingin keikan The Circuksessa perjantaina 1. huhtikuuta.

Kevätkiertueella yleisö pääsee eläytymään intiimissä ympäristössä Ismo Alangon jo yli 35 vuotta kestäneen uran eri vaiheisiin. "Meillä on maaginen yhteys suoraan pääkonttorille", toteaa Alanko ryhmänsä tunnelmista kiertuetta odotellessa. Alangon kanssa lavalle nousevat Joakim Berghäll, Jussi Jaakonaho, Mikko Mäkelä, Juho Viljanen ja Niko Votkin.

Tapahtumapaikka

The Circus, Salomonkatu 1-3, Narinkkatori, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.