Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Jaakko Laitinen & Väärä Raha *levyn julkaisukonsertti / Korjaamo

tapahtuma päättyi

Jaakko Laitinen & Väärä Raha *levyn julkaisukonsertti / Korjaamo

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

14 Tammi 2017 21:00 - 15 Tammi 2017 02:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

* Näennäinen -levyn julkaisukonsertti *

JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA

Joulukuussa 2016 neljännen albuminsa 'Näennäinen' julkaissut Jaakko Laitinen & Väärä Raha tunnetaan ennenkaikkea hurmoksellisena livebändinä. Seitsemän vuotta sitten Helsingin lappilaisista muusikoista koottu orkesteri yhdistelee musiikissaan monenlaisia mausteita Balkanin mustalaisrytmeistä venäläisten romanssien kautta vanhaan iskelmään. Uuden levyn uusissa kappaleissa voi kuulla kaikuja Lähi-Idästä, Turkista, Kreikasta ja Gruusiasta. Kaikki ainekset on keitetty kokoon Väärän Rahan Lapland-Balkan-tyylillä.

Yhtye juhlisti viime vuoden elokuussa Rovaniemellä 500. keikkaansa ja se on kiertänyt kotimaan Eirasta Inariin ja Suomussalmelta Ruissaloon. Ulkomailla se on seikkaillut Italiassa, Iso-Britanniassa, Sveitsissä, Saksassa, Puolassa, Tsekissä, Turkissa, Ukrainassa, Unkarissa, Makedoniassa, Kazakstanissa, Venäjällä ja pyörinyt pitkin Baltiaa ja Skandinaviaa. Yhtye on yhtä lailla omimmillaan niin isoilla festivaalilavoilla kuin pienillä kyläjuhlilla, hienoissa salongeissa kuin rouheissa kansankapakoissa - kaikkialla missä haluataan laulaa, tanssia ja rakastaa!

Luvassa on annos rakastetuimpia Väärä Raha -ralleja vuosien varrelta kuin uusia aisteja hiveleviä laulujakin 'Näennäinen'-albumilta. On aika rasvata tanssikengät ja antautua Lapland-Balkan musiikin pyörteisiin trumpetin kiekuraisten trillien, haitarin kurittoman naurun, kontrabasson syvältä kouraisevan sykkeen ja rumpujen ilakoinnin viettelemänä.

www.mrjaakko.com
www.facebook.com/vaararaha


HELSINGIN BALALAIKKAORKESTERI

Vuonna 1910 perustettu Helsingin Balalaikkaorkesteri on pietarilaisen Andrejevin orkesterin jälkeen maailman toiseksi vanhin venäläisten kansansoittimien orkesteri. Ohjelmisto koostuu venäläisistä kansansävelmistä, balalaikkaorkesterille sävelletystä musiikista, taide- ja populaarimusiikista sekä maailmanmusiikista. Kapellimestari Gennadi Klykov on Venäjän ansioitunut taidevaikuttaja. Orkesterissa on noin 20 soittajaa sekä laulusolistit Heli Jormanainen ja Slava Druzhinin. Ohjelmistossa on myös orkesterin domrasolistin Pentti Yrjänäisen ja balalaikkasolisti Jani Jeskasen virtuoosimaisia esityksiä. Orkesteri on säestänyt vuosien varrella useita kuoroja ja vierailevia solisteja. Orkesteri on viime vuosina kokeillut rohkeasti eri musiikkityylejä haluten näyttää, että balalaikalla voidaan tehdä muutakin kuin säestää ripaskaa. HBO on esiintynyt esimerkiksi yhdessä YUP-laulaja Jarkko Martikaisen sekä oopperalaulaja Mari Palon säestäjänä ja nyt yhteistyössä Jaakko Laitinen ja Väärä raha -yhtyeen kanssa.

Helsingin kaupungin suomenkielisen työväenopiston yhteydessä toimiva Helsingin Balalaikkaorkesteri on tehnyt useita levytyksiä. Ensimmäinen savikiekko julkaistiin jo vuonna 1929. Vuonna 2011 julkaistu äänilevy ”Helsingin Balalaikkaorkesteri 100 vuotta” sisältää orkesterin äänityksiä vuodesta 1929 lähtien aina kevääseen 2011 saakka. 2014 orkesteri on julkaissut levyn ”Bellman ja balalaikka”, joka sisältää Carl Mikael Bellmanin lauluja venäläisille kansansoittimille sovitettuna.

http://www.balalaikka.fi/
www.facebook.com/Helsingin-Balalaikkaorkesteri-326432295576

Illan levymusiikista vastaa Harri Hertell


LIPUT
http://www.tiketti.fi/Jaakko-Laitinen-and-Vaara-Raha-Kulttuuritehdas-Korjaamo-lippuja/43407

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.