skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Jälkiä jättämättä

tapahtuma päättyi

Jälkiä jättämättä

Alkaen Maksuton

Sijainti

Päivämäärä

05 Heinä 2021 18:00 - 19:30

Kuvaus

Paavali Jumppanen, piano

Tuomas Setälä, käyrätorvi

Ohjelmassa Outi Tarkiaisen uuden pianoteoksen ”Without a trace” Suomen kantaesitys. Teoksen innoittajana on ollut Nils-Aslak Valkeapään runo, jonka lausunta on sijoitettu pianotekstin lomaan. Konsertin avaa norjalaissäveltäjä Sigurd Bergen soolokäyrätorviteos Hornlokk. Lisäksi ohjelmassa Frédéric Chopinin Surumarssisonaatti sekä Robert Schumannin käyrätorviklassikko Adagio ja Allegro.

Koronatilanteesta johtuen tilaisuuden yleisömäärä on rajattu. Suosittelemme ohjelman ostamista ennakkoon tai paikan varaamista osallistumisen varmistamiseksi.

Järjestäjä

2022 Väyläfestivaali

Väyläfestivaali on Tornionlaakson monitaiteinen kulttuuritapahtuma, joka järjestetään 16.–24.7. molemmin puolin rajajokea. Tapahtumapaikkakuntia tänä vuonna ovat Övertorneå, Pello, Muodoslompolo, Muonio ja Enontekiö. Ohjelmassa on valokuvataidetta, runoutta ja musiikkia keskellä alueen upeaa luontoa.

Tapahtumapaikka

Pellon kirkko Pellon kirkko, Tapulitie 1, 95700 Pello

Usein kysytyt kysymykset

  • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

  • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

  • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

    Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

  • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

    Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

  • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

    Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.