Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Jeavestone + Moonwagon + Sunhillow @ On the Rocks

tapahtuma päättyi

Jeavestone + Moonwagon + Sunhillow @ On the Rocks

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

31 Maalis 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Running Moose Prog Night To 31.3.2016
Jeavestone, Moonwagon ja Sunhillow -yhtyeet livenä!

Jeavestone -yhtye juhlii neljännen albuminsa Human Games julkaisua. Kolme upeaa albumia tehnyt prog/rock/psychedelic-ryhmä Jeavestone julkaisee nyt "nelosen", joka julkaistaan myös vinyylinä!
It´s gonna be a real show!
www.jeavestone.com

Kokkolalainen Moonwagon yhdistää sulavasti instrumentaalirockiinsa niin spacerock-, jazz-, ambient- kuin hardrock vaikutteitakin. Yhtye on julkaissut kolme albumia ja ensimmäisen Night Dust -levyn brittiläinen toimittaja Dom Lawson äänesti vuoden levyksi Classic Rock Presents Prog – lehdessä.
https://www.facebook.com/Moonwagonband/?fref=ts

Sunhillow -yhtye soittaa melodista folk-progea. Yhtyeen juuret ovat jo hajonneessa Pax Romana-bändissä ja uusi kokoonpano on Jouko Höytämö -drums, Pekka Hakkarainen gtr & vocals, Elisa Heikkinen violin & vocals, Matti Kervinen keyboards & lead vocals, Ilpo Komulainen -bass, Kalle Fält saxophone, flute & vocals

20.00 ovet auki
21.00 Sunhillow
22.00 Moonwagon
23.00 Jeavestone

www.runningmoose.fi
enn. alk. 9,50€, ovelta 10€
OTR-kantiskortilla 7,50€, ovelta 8€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.