Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Jemina & Selina: 25 -vuotisjuhlakonsertti Tavastialla

tapahtuma päättyi

Jemina & Selina: 25 -vuotisjuhlakonsertti Tavastialla

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

07 Joulu 2016 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

JEMINA & SELINA yhtyeineen!

Jemina ja Selina Sillanpään 25-vuotisjuhlakiertue huipentuu 7. joulukuuta Tavastia-klubilla.

Tavastian keikalla nähdään myös Lauri Schreck, Abdissa "Mamba" Assefa, Ape Anttila, Seppo Sillanpää & Tommy Lindgren.

Laulaja-lauluntekijät Jemina & Selina aloittivat musiikillisen uransa 9- ja 7-vuotiaina laulamalla lastenmusiikkia isänsä Seppo Sillanpään yhtyeessä. Viimeisten 25 vuoden ajan Jemina ja Selina ovat tehneet aktiivisesti yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten huippumuusikoiden kanssa sekä esiintyneet Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. He ovat julkaisseet useita levyjä, joista uusimman Rajamailla-albumin tuotti Tim Ries (joka on tuttu mm. The Rolling Stones -yhtyeestä). Projektin myötä heidät kutsuttiin esiintymään Kanadaan, Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan yhdessä The Rolling Stones -yhtyeen muusikoiden kanssa.

Jemina (laulu, viulu) ja Selina (laulu, viulu, kitara) esittävät originaalia folk-roots -musiikkia. He ovat molemmat vahvoja, ilmaisuvoimaisia laulajia ja muusikoita, joiden lavaesiintyminen on energistä ja vangitsevaa. Siskosten stemmalaulusta kuulee, että he ovat laulaneet yhdessä koko elämänsä.

Liput ennakkoon:

http://www.tavastiaklubi.fi/fi_FI/tavastia/event/2016-12-07-jemina-and-selina-sillanpaeae

Facebook-sivut:

https://www.facebook.com/Jemina-Selina-764617553657737/?fref=ts

Elävä arkisto:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/04/musisoivat-siskokset-jemina-ja-selina-aloittivat-uransa-lastenlauluilla

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.