Johanna IIvanainen Duo - Show & Dinner

02 Joulu 2017 19:00 - 03 Joulu 2017 00:00

Tuba Food & Lounge, Mannenkatu 2, 90130 Oulu


Lempeä, luonnollinen ja tunnelmallinen musiikkikokemus odottaa kuulijaa, kun Johanna ja Mikko Iivanainen saapuvat konsertoimaan Tubaan.

Johanna Iivanaisen poikkeuksellisen kaunis ääni on tuttu monista yhteyksistä; sen herkkää voimaa ja sävykkyyttä ovat hyödyntäneet monet jazzsäveltäjät Henrik Otto Donnerista Eero Koivistoiseen ja Antti Sarpilaan. Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin historian ensimmäisen Sony jazz -palkinnon. Johanna on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä, joissa kuullaan Johannan omia sävellyksiä; "Kadotaan Uneen" 2011 ja "Mustarastas laulaa" 2013. Koko kansan tietoisuuteen Oulusta alun perin lähtöisin oleva laulajatar lauloi viimeistään Euroviisukarsinnoissa 2011 kappaleella Luojani mun (engl. Skylarks in the Breeze). Viime vuosina Johanna on tullut tutuksi myös suositun SuomiLOVE-ohjelman yhtyeen solistina.

Kitaristi Mikko Iivanainen on niin ikään monista kokoonpanoista tuttu mies. Ensimmäinen valtakunnallista tunnettuvuutta saanut kokoonpano oli 1996 perustettu Free Control. Kuluvan vuosituhannen puolivälissä Mikko Iivanainen toimi Iro Haarlan ja Uffe Krokforsin Loco Motife –yhtyeessä, jonka levy Penguin Beguine palkittin Jazz-Emmalla. Iivanaisen, Klaus Suonsaaren ja Junnu Aaltosen Nordic Trinity –trio on myös saanut runsaasti myönteistä palautetta sekä medialta että kuulijoilta. Mikko Iivanainen julkaisi vuonna 2014 ensimmäisen soololevynsä "Last room".

Liput keikalle vioi ostaa myös erikseen, tällöin hinta 21€

Show & Dinner 38€

Ruokailu klo 19-21, keikka n. klo 21.30


Ovelta myydään vielä joitain lippuja sekä ruokailun kera, että ilman. Puh. 040 8387737.

Lippu

Ei saatavilla