Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

JXO Chebaleba Hursti & Häkkilä Korstoraatio Mouhous & DJ C-Flava

tapahtuma päättyi

JXO Chebaleba Hursti & Häkkilä Korstoraatio Mouhous & DJ C-Flava

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

22 Loka 2016 22:00 - 23 Loka 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

SKRT SKRT! @ KUUDES LINJA 22.10

LIVE: Chebaleba
LIVE: JXO
LIVE: Hursti & Häkkilä
LIVE: Korstoraatio
LIVE: Mouhous
DJ: DJ C-Flava

ENNAKKOLIPUT:
TIKETTI 8,50 EUR + 1,50 EUR Tiketin palvelumaksu
OVELTA: 12 EUR

CHEBALEBA
debyyttialbumi Kaapista ulos julkaistiin vuonna 2007. Toinen kokopitkä albumi Puun takaa julkaistiin vuonna 2009. Chebaleba on julkaissut myös esimerkiksi YouTubeen useita musiikkivideoita sekä kappaleita. Mukana yhteistyössä on ollut muun muassa Thono Slowknow ja RicoWamos. Chebaleban kolmas albumi Himaa ennen hesarii julkaistiin heinäkuussa 2011. Albumilla on mukana esimerkiksi Jare & VilleGalle, Juno, Stepa, Thono Slowknow ja RicoWamos. Chebaleba julkaisi Mieli sairastaa EP:n ilmaiseksi internetissä vuonna 2012. Hänen seuraava pitkäsoittonsa Ottaa tyypit julkaistiin Monsp Recordsin kautta 30. toukokuuta 2014. Se ylsi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan 37. sijalle.

JXO
Jere x Ode hiphop-duon tarina sai alkunsa vuoden 2015 alkupuolella, kun he julkaisivat ensimmäisen kappaleensa videon kera, ja kyseisen julkaisun myötä kaksikko ponnahti todella suureen suosioon. JXOn tekninen äänimaailma yhdistelee aitoa ja rehellistä ysärisoundia modernien vibojen kera, materiaalin taustalla vaikuttaa tuotta Iisi-I. Jo alkuvaiheessa kaksikko teki selväksi etteivät livevedot jätä kylmäksi ketään. Lavalta välittyvän energian ja karisman määrä on melkein käsinkosketeltavaa, duon lavakemia hipoo täydellisyyttä ja se välittyy aina yleisöön asti. Debyyttilevy "Malmi "N” Kartano” julkaistiin toukokuun loppupuolella Överdogin kautta, levy sai erinomaisen vastaanoton ja hiljensi epäilijät.

DJ C-FLAVA
Tampereelta ponnistava C-Flava tunnetaan All Good In The Hood-klubin isäntänä ja pyörittää myös Swerve-klubia Tampereella sekä Jyväskylässä. Pitkän linjan dj nähdään myös usein mukana 03Crewn tapahtumissa levyissä ja toiminut myös useiden artistien keikka-dj:nä. Genreinä keikoilla toimii pääsääntöisesti funk, soul ja rap.


www.fullsteam.fi
www.kuudeslinja.com
www.tiketti.fi

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.