Kasvu | Uuden Musiikin Lokakuu 2023

Kasvu | Uuden Musiikin Lokakuu 2023

Alkaen EUR 11.00

Sijainti

Päivämäärä

07 Loka 2023 17:00 - 17:40

Kuvaus

Klo 16.15–16.45
MISTÄ SÄVELLYKSET SYNTYVÄT
Paneelikeskustelu
Oulun Lyseo
Vapaa pääsy.

Keskustelijat
Jarkko Hartikainen
Matilda Seppälä
Hannah Selin (Yhdysvallat)
Sara Larikka
Antti Myllyoja

Mistä teokset syntyvät, kuinka ne muotoutuvat ja mikä on sävellysten suhde ympäröivään maailmaan? Viisi säveltäjää kertovat lähtökohdistaan, prosesseistaan, teemoistaan sekä suhteestaan inspiraatioon. Keskustelun alustaa Uuden Musiikin Lokakuun taiteellinen johtaja Tuomas Kettunen.


Klo 17.00
KASVU
Oulun Lyseo
Liput ennakkoon 24/19/11 €
Liput ovelta 29 €

Sara Larikka, piano
Michał Konopiński, klarinetti
Greta Ernesaks, sello
Tuiran Kamarikuoro; Johtaa Satu Korpi
Videotaide Anne Yoncha; Ohjelmointi Brian Givens

Sara Larikka: Puu ja tuulet (2023) (Kantaesitys) Klarinetille, sellolle ja pianolle
Anne Teikari: Elämä siilon ympärillä (2023) (Suvi Nurmi & Anne Teikari) (Kantaesitys) 
Hannah Selin: Suon laulu (2023) (Kalevala) (Kantaesitys)
Marko Suorsa: Forbidden Forest (2023) (Kantaesitys) 

Nuoren amerikkalaisen säveltäjän Hannah Selinin kuorolaulu soi modernilla tavalla perinteistä suomalaista suomaisemaa kanteleen säestyksellä. Anne Teikari puolestaan kuvaa sävelteoksissaan vanhoja rakennettuja teollisuusmiljöitä ja surua, jota niiden katoaminen aiheuttaa. Sara Larikan uutuusteos kuvaa metsän puiden herkkiä ominaisuuksia, puun sielua, kasvua ja muuntumista eri olosuhteissa. Marko Suorsan metsä taas sijaitsee mielikuvituksen mustimmassa, kielletyssä piirissä.

Tapahtumapaikka

Oulun Lyseon lukio, Kajaaninkatu 3, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.

Suositellut tapahtumat
Shortcuts